Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Για πρωτοφανή ανακοίνωση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ε. Κουτζαμάνη κάνει λόγο ο Π. Καμμένος

Για πρωτοφανή ανακοίνωση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ε. Κουτζαμάνη κάνει λόγο ο Π. Καμμένος
«Παρέλειψε η κ. Κουτζαμάνη ότι ο Εισαγγελέας που χειρίζεται το θέμα της Eurojust είναι κουμπάρος του Α. Σαμαρά και υποψήφιος με την Πολιτική Άνοιξη» τονίζει 
«Πρωτοφανή για την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου» χαρακτηρίζει την ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης 30ης Μαρτίου 2016 η εισαγγελέας Ευτέρπη Κουτζαμάνη απαντώντας σε καταγγελίες του από το βήμα της Βουλής την Τρίτη 29 Μαρτίου στο πλαίσιο της συζήτησης για τη Δικαιοσύνη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος αναφέρει:
«Με μία πρωτοφανή για την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ανακοίνωση Τύπου, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Κουτζαμάνη απάντησε στη χθεσινή αναφορά μου στη Βουλή των Ελλήνων για το θέμα της Eurojust και για τις τρεις δικογραφίες των υποβρυχίων, της Siemens και του Βγενόπουλου που δεν έχουν ενταχθεί στο σύνολό τους στο σύστημα Eurojust από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου».
Και συνεχίζει καταλογίζοντας στην κ. Κουτζαμάνη ότι «παρέλειψε να πει το σημαντικότερο, ότι αρμόδιος Εισαγγελέας και χειριστής του θέματος εν γνώσει της κ. Κουτζαμάνη είναι ο Εισαγγελέας Νίκος Ορνεράκης, κουμπάρος του Αντώνη Σαμαρά και υποψήφιος βουλευτής της Πολιτικής Άνοιξης το 1993 στη Λευκάδα με 135 ψήφους».
«Αντιλαμβάνεται πλέον ο ελληνικός λαός ότι είτε υπάρχει θέμα για την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου είτε για τον Εισαγγελέα Ορνεράκη, ο οποίος μέχρι σήμερα εξέθεσε τη χώρα γιατί δεν ενέταξε, ίσως με εντολή της Εισαγγελέως ίσως όχι, την υπόθεση Βγενόπουλου στο Eurojust και διαμαρτυρήθηκαν οι Κυπριακές αρχές, αλλά και τις ροές χρήματος από τα υποβρύχια και από την υπόθεση της Siemens που προέκυψαν μετά το 2008 και το 2010», υπογράμμισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης