Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπ. Εξωτερικών: Δεν υπάρχουν Έλληνες στα θύματα του τσουνάμι - Συλλυπητήρια στον λαό της Ινδονησίας

Υπ. Εξωτερικών: Δεν υπάρχουν Έλληνες στα θύματα του τσουνάμι - Συλλυπητήρια στον λαό της Ινδονησίας
Το υπουργείο Εξωτερικών παρακολουθεί την κατάσταση και βρίσκεται σε επικοινωνία με την πρεσβεία της Ελλάδας στην Τζακάρτα
Δεν υπάρχουν πληροφορίες για Έλληνες στα θύματα του φονικού τσουνάμι, που έπληξε την Ινδονησία, σύμφωνα με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, που εκφράζει τη λύπη, τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της χώρας μας στον ινδονησιακό λαό για την καταστροφή.  
«Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για το καταστροφικό τσουνάμι στην Ινδονησία και τη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των θυμάτων και τους οικείους τους.
Θερμά συλλυπητήρια και αλληλεγγύη στο λαό και την κυβέρνηση της Ινδονησίας» αναφέρει συγκεκριμένα το υπουργείο Εξωτερικών, με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.
Το υπουργείο Εξωτερικών παρακολουθεί την κατάσταση και βρίσκεται σε επικοινωνία με την πρεσβεία της Ελλάδας στην Τζακάρτα, καθώς και με τις αρμόδιες αρχές της χώρας.
 Ο αριθμός των νεκρών από το τσουνάμι που σχηματίστηκε έπειτα από υποθαλάσσια κατολίσθηση η οποία προκλήθηκε από την έκρηξη του ηφαιστείου Ανάκ Κρακατόα, ανέρχεται στους 222,.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης