Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δυο προσαγωγές στο Σύνταγμα στη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης – Αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας

Δυο προσαγωγές στο Σύνταγμα στη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης – Αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας
Aυστηρά τα μέτρα ασφαλείας για τις παρελάσεις υπό τον φόβο αντιδράσεων για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Σε δυο προσαγωγές ατόμων που φώναζαν συνθήματα για τη Μακεδονία στη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης στο Σύνταγμα, προχώρησαν  οι αστυνομικές δυνάμεις.
Σημειώνεται ότι για σήμερα, Κυριακή 24/3, αλλά και αύριο, ανήμερα 25ης Μαρτίου, έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα, ενώ αυστηρά είναι και τα μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία, εξαιτίας του φόβου εκδηλώσεων αποδοκιμασιών για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Μάλιστα, στην Αθήνα, όπου σήμερα γίνεται η μαθητική παρέλαση και αύριο η στρατιωτική, βρίσκονται επί ποδός 1.500 αστυνομικοί, που προέρχονται από Δυνάμεις Τάξης, Ασφάλειας, Τροχαίας και ΜΑΤ.
Σε κλοιό ασφαλείας θα είναι αύριο η εξέδρα των επισήμων για την αποτροπή τυχόν απειλητικών κινήσεων σε βάρος στελεχών της κυβέρνησης και άλλων επισήμων, ενώ εξίσου ενισχυμένα θα είναι και τα μέτρα ασφαλείας γύρω από την Μητρόπολη Αθηνών όπου θα γίνει η δοξολογία.
Πάντως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκτός από τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, επίφοβες για επεισόδια είναι η Πέλλα, η Κατερίνη, η Βέροια,η  Έδεσσα και τα Γιαννιτσά.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης