Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκαν τα συλλαλητήρια ενάντια στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο

Ολοκληρώθηκαν τα συλλαλητήρια ενάντια στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας.
Ολοκληρώθηκαν τα συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο.
Το ΕΚΑ, η ΑΔΕΔΥ, Εργατικά σωματεία, φορείς, και οργανώσεις της αριστεράς με κεντρικό σύνθημα «αγωνιζόμαστε για να μην περάσουν οι αντεργατικές διατάξεις του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου» συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα.
«Απαιτούμε να παρθούν μέτρα για να έχει η ανάπτυξη κοινωνικό περιεχόμενο, να είναι πράσινη ανάπτυξη, να σέβεται το περιβάλλον και τα εργασιακά δικαιώματα», τόνισε μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ, Σταύρος Κουτσιουμπέλης, ενώ προσέθεσε ότι « θα πρέπει όλα αυτά τα αρνητικά μέτρα που πάρθηκαν την εποχή του μνημονίου σιγά σιγά να αρχίσουν να αποκαθίστανται».
«Δυστυχώς το σχέδιο νόμου το οποίο θα ψηφιστεί όχι μόνο δεν παίρνει πίσω τα παλιά μέτρα αλλά αντίθετα πάει σε πιο επώδυνες ρυθμίσεις», σημείωσε.
«Είναι συνέχεια των μνημονίων και είναι τα λεγόμενα μεταρρυθμιστικά μέτρα τα οποία αποσκοπούν στις τράπεζες σε αυτούς που καθορίζουν τα επιτόκια και ούτω καθεξής. Για τον κόσμο της εργασίας είναι ένα παραπέρα βάθεμα των αντιλαϊκών πολιτικών που υπήρξαν όλα αυτά τα χρόνια», κατέληξε ο κ. Κουτσιουμπέλης.
Σημειώνεται ότι μαζικό συλλαλητήριο όπου κατέληξε στο Σύνταγμα πραγματοποίησε ξεχωριστά το ΠΑΜΕ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης