Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Χίος: Πώς προσπάθησαν να τον σκοτώσουν - Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Χίος: Πώς προσπάθησαν να τον σκοτώσουν - Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
Άγνωστοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τα ξημερώματα τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά τη δολοφονική επίθεση κατά του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου, τον όποιο άγνωστοι προσπάθησαν να σκοτώσουν έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια.
Οι αστυνομικές αρχές αναμένουν την κατάθεση του γνωστού δημοσιογράφου για να χυθεί φως στην υπόθεση, με το αρμόδιο τμήμα των ανθρωποκτονιών της Ελληνικής Αστυνομίας να έχει συγκεντρώσει το υλικό από την κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται τοποθετημένη στο σπίτι του δημοσιογράφου, αλλά και από άλλες σε παρακείμενες κατοικίες.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δύο άνδρες που φορούσαν κουκούλες παραμόνευαν έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου στα Βριλήσσια και μόλις ο Στ. Χίος εμφανίστηκε, ο ένας εκ των δύο τον πλησίασε ενώ το θύμα ήταν ακόμα μέσα στο αυτοκίνητό του και τον πυροβόλησε δύο φορές σχεδόν εξ επαφής από το παράθυρο του οδηγού.
Το πρώτο σενάριο που θα εξετάσουν οι Αρχές είναι εάν ο Στέφανος Χίος είχε προσωπικές διαφορές με κάποιον ή κάποιους από το προσωπικό ή επαγγελματικό περιβάλλον.
Αυτό θα φανεί από τα όσα θα πει στην κατάθεσή του, όταν θα είναι σε θέση να δώσει.
Το δεύτερο σενάριο έχει να κάνει με συμβόλαιο θανάτου, δηλαδή κάποιος ή κάποιοι να είχαν ενοχληθεί από τα δημοσιεύματα και τις εκπομπές του Στέφανου Χίου να και πλήρωσαν για να τον σκοτώσουν.
Ενώ το τρίτο σενάριο έχει να κάνει με πράξη τρομοκρατίας και για το λόγο αυτό την υπόθεση παρακολουθεί και η αντιτρομοκρατική.
Image

Image
Τι έγραφε νωρίτερα το Bankingnews.gr

Άγνωστοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τα ξημερώματα τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια.
Κατά τις πρώτες πληροφορίες από πηγές προσκείμενες στην αστυνομία, ο δημοσιογράφος την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, λίγο μετά τις 03:00, δέχθηκε μία σφαίρα στον λαιμό και άλλη μία στα πλευρά, ενώ άλλες βολίδες έχουν καρφωθεί στο αυτοκίνητό του.
Οι δράστες διέφυγαν αφού τον πυροβόλησαν.
Ο Στ. Χίος διακομίστηκε αρχικά στο Σισμανόγλειο και κατόπιν στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται.
Image

Ο Στέφανος Χίος φέρει δύο διαμπερή τραύματα από σφαίρες πυροβόλου όπλου.
Η μία τον πέτυχε στο λαιμό περνώντας ξυστά από την καρωτίδα, η δεύτερη πέρασε μέσα από το στήθος λίγα εκατοστά μακριά από την καρδιά και αυτό που έσωσε τον δημοσιογράφο είναι το γεγονός ότι το όπλο του δράστη μπλόκαρε πριν αδειάσει και τις υπόλοιπες σφαίρες πάνω του.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΚΑΤ, η κατάσταση του Στέφανου Χίου είναι ελεγχόμενη ενώ οι γιατροί μιλούν για θαύμα καθώς από καθαρή τύχη οι σφαίρες δεν έπληξαν ζωτικά όργανα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης