Κοινωνία

Πρόσληψη 160 οπλιτών βραχείας ανακατάταξης ειδικών δυνάμεων στον Στρατό Ξηράς

Πρόσληψη 160 οπλιτών βραχείας ανακατάταξης ειδικών δυνάμεων στον Στρατό Ξηράς
Πρόσληψη ΟΒΑ ειδικών δυνάμεων στον Στρατό Ξηράς
Αναρτήθηκε στη Διαύγεια η κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας με την οποία προκηρύσσονται 160 θέσεις οπλιτών και εφέδρων Ειδικών Δυνάµεων (ΕΔ) για ανακατάταξη ή επανακατάταξη στον Στρατό Ξηράς για βραχεία περίοδο τριών ετών µε δυνατότητα παράτασης τριών ετών, οι οποίες έχουν εγκριθεί για το έτος 2020.
Οι ενδιαφερόµενοι οπλίτες ή έφεδροι που πληρούν τα απαιτούµενα προσόντα θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή επανακατάταξή τους, τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως τις 13 Νοεμβρίου (όσα υποβληθούν µετά από αυτήν την ηµεροµηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσµα).
Oι ενδιαφερόµενοι οπλίτες ή έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούµενα προσόντα θα πρέπει να µην έχουν συµπληρώσει το εικοστό πέµπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους, σύµφωνα µε τις διατάξεις της στρατολογικής νοµοθεσίας (δηλ.γεννηµένοι από 1-1-1996 και µεταγενέστερα), κατά την ηµεροµηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών για αρχική ανακατάταξη ή επανακατάταξη.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) ανακοίνωσε νέες οδηγίες ως προς τον τρόπο κατάταξης των στρατευσίμων για την 2020 ΣΤ’ ΕΣΣΟ στον Στρατό Ξηράς.
Σύμφωνα με το ΓΕΣ, οι στρατεύσιμοι της συγκεκριμένης σειράς θα παραλαμβάνουν το σημείωμα κατάταξης αποκλειστικά μέσω του δικτυακού τόπου www.stratologia.gr.
Ειδικότερα, οι ενδιαφερόμενοι θα επιλέγουν το μενού «Είσοδος» μέσω του οποίου πραγματοποιείται αυθεντικοποίηση, με χρήση των προσωπικών κωδικών TAXISNet.
Αμέσως μετά την αυθεντικοποίηση, θα μπορούν να επιλέξουν από το μενού «Το σημείωμα κατάταξής μου» και να το εκτυπώσουν.
Σημειώνεται ότι στο εξής τα σημειώματα κατάταξης δεν θα αποστέλλονται μέσω των αστυνομικών αρχών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης