Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΣΥΡΙΖΑ: Σε καραντίνα 350 εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ και ο κ. Καραμανλής επαναλαμβάνει ότι ο κορωνοϊός δεν κολλάει στα ΜΜΜ

ΣΥΡΙΖΑ: Σε καραντίνα 350 εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ και ο κ. Καραμανλής επαναλαμβάνει ότι ο κορωνοϊός δεν κολλάει στα ΜΜΜ
Ο κ. Καραμανλής, ξεχνώντας την παραδοχή εγκληματικού εφησυχασμού για τα ΜΜΜ από τον κ. Μητσοτάκη, επανέλαβε τις γνωστές ασυναρτησίες: πως δεν αποδεικνύεται ότι τα ΜΜΜ είναι εστίες μετάδοσης του κορωνοϊού, δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ
«Την ώρα που 350 εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ μπαίνουν σε καραντίνα, ο κ. Καραμανλής, ξεχνώντας την παραδοχή εγκληματικού εφησυχασμού για τις δημόσιες συγκοινωνίες από τον κ. Μητσοτάκη, επανέλαβε σήμερα τις γνωστές ασυναρτησίες: πως δεν αποδεικνύεται ότι τα ΜΜΜ είναι εστίες μετάδοσης του κορωνοϊού».
Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέργιος Καλπάκης, σχολιάζοντας ότι «η κυβέρνηση που υποχρεώνει μέχρι και τα ταξί να έχουν έναν μόνο επιβάτη για να μη μεταδίδεται ο ιός, πουλάει τρέλα πως στις δημόσιες συγκοινωνίες, που παστώνονται καθημερινά εδώ και τόσους μήνες οι πολίτες, "δεν κολλάει"».
Συμπληρώνει δε πως «η αυτοψία των εποπτών Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Αττικής διαψεύδει τους αστείους ισχυρισμούς και υπογραμμίζει το αυτονόητο: πως τα ΜΜΜ αποτελούν εστίες μετάδοσης της πανδημίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης