Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κυριακάτικη επιχείρηση του Δήμου Αθηναίων στα Κάτω Πετράλωνα - Πλύσιμο και απολύμανση

Κυριακάτικη επιχείρηση του Δήμου Αθηναίων στα Κάτω Πετράλωνα - Πλύσιμο και απολύμανση
Την περιοχή των Κάτω Πετραλώνων «σάρωσε» η υπηρεσία καθαριότητας της Αθήνας

Ακόμη μία Κυριακάτικη επιχείρηση του Δήμου Αθηναίων, στην προσπάθεια να διατηρούνται οι γειτονιές καθαρές, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31/1 στην περιοχή των Κάτω Πετραλώνων.
Στην περιοχή των Κάτω Πετραλώνων «σάρωσε» η υπηρεσία καθαριότητας της Αθήνας και με εξοπλισμό που έχει ανανεωθεί στο 90%, έπλυνε με καυτό νερό τα πεζοδρόμια και τους δρόμους, πραγματοποιώντας παράλληλα την τακτική, πλέον, απολύμανση.
«Όχι με απλό σκούπισμα όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια αλλά, με πλύσιμο, τρίψιμο και σφουγγάρισμα όλων των επιφανειών», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.
Με τη νέα αυτή μέθοδο που ακολουθεί η ομάδα καθαριότητας της Αθήνας, όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση «έχει αλλάξει η εικόνα της πόλης, ενώ επιτυγχάνεται παράλληλα και η προστασία της Δημόσιας Υγείας. Το αποτέλεσμα δείχνει, ότι τόσο οι καθημερινές παρεμβάσεις καθαριότητας όσο και οι κυριακάτικες, μεγάλες επιχειρήσεις, δίνουν τη δυνατότητα στους κατοίκους να απολαμβάνουν τους δημόσιους χώρους πραγματικά καθαρούς.
Υλοποιείται δηλαδή, βήμα- βήμα, ο σχεδιασμός του Δήμου Αθηναίων που είχε θέσει ως βασική αρχή της λειτουργίας του, τον “ Πολιτισμό της Καθημερινότητας” που αλλάζει την πραγματική ζωή των Αθηναίων.
Αυτός είναι ο στόχος που είχε τεθεί από τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, για τις παρεμβάσεις που περιλαμβάνουν καθαριότητα, φροντίδα του πρασίνου, καθαρισμό και αξιοποίηση του δημόσιου χώρου και αναβάθμιση κάθε ξεχασμένης γωνιάς της πόλης, με αναπλάσεις, νέο εξοπλισμό και φωτισμό. Συστατικά που κάνουν τη ζωή στην Αθήνα καλύτερη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης