Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πουλήθηκε η χρυσή βίλα του Αριστοτέλη Ωνάση στο Λαγονήσι σε Άραβα κροίσο

Πουλήθηκε η χρυσή βίλα του Αριστοτέλη Ωνάση στο Λαγονήσι σε Άραβα κροίσο
Ο «επίγειος παράδεισος» είναι μια υπερπολυτελής έπαυλη εμβαδού 1.000 τ.μ. κατασκευασμένη μέσα σε οικόπεδο 7 στρεμμάτων, με ανεμπόδιστη θέα προς την θάλασσα, με πισίνα, αλλά και ιδιωτική τεχνητή λίμνη

Eνας από τους πλουσιότερους Σαουδάραβες, το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί, είναι εδώ και μερικές εβδομάδες ο νέος ιδιοκτήτης μιας παραθαλάσσιας βίλας στο Λαγονήσι η οποία ανήκε στον εφοπλιστή Ευάγγελο Πιστιόλη. 
Ο εφοπλιστής την είχε αποκτήσει πριν απο 15 περίπου χρόνια απο την μικρότερη αδελφή του «μύθου» Αριστοτέλη Ωνάση, Καλλιρρόη Πατρονικόλα.
Ο «επίγειος παράδεισος», μια υπερπολυτελής έπαυλη εμβαδού 1.000 τ.μ. κατασκευασμένη μέσα σε οικόπεδο 7 στρεμμάτων, με ανεμπόδιστη θέα προς την θάλασσα, με πισίνα, αλλά και ιδιωτική τεχνητή λίμνη (!), με γυμναστήριο-χαμάμ, 7 σουίτες ή δωμάτια κ.α., που θα μπορούσε, κάλλιστα, να είναι η κατοικία ενός διάσημου σταρ, άλλαξε χέρια με αντίτιμο το οποίο φθάνει τα 12 εκατ. ευρώ.

f2-600x294.jpg
Το 2018 είχε αναθέσει σε μεγάλο μεσιτικό γραφείο του Λονδίνου την πώληση του ακινήτου αντί 15 εκατ. ευρώ. Ειδικά συνεργεία κινηματογράφησης ήρθαν από την Αγγλία στο Λαγονήσι και δημιούργησαν ένα εξαιρετικής ποιότητας βίντεο με πλάνα της βίλας. Το διάρκειας 3 λεπτών και 8 δευτερολέπτων βίντεο παρουσιάστηκε σε μεσίτες απ’ όλο τον κόσμο.

Μέχρι και πριν από μερικές εβδομάδες η βίλα στο Λαγονήσι δεν είχε πουληθεί, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια μπορούσε κανείς να τη νοικιάσει μέσω Airbnb αντί 2.500 ευρώ την ημέρα, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες η τιμή έφτανε στις 3.000 ευρώ την ημέρα.

www.bankingnews.gr




Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης