Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπόθεση Λιγνάδη - Τα άλλοθι που επικαλείται και οι μάρτυρες υπεράσπισης - Στη μάχη και το προσωπικό του ημερολόγιο

Υπόθεση Λιγνάδη - Τα άλλοθι που επικαλείται και οι μάρτυρες υπεράσπισης - Στη μάχη και το προσωπικό του ημερολόγιο
Ο Δημήτρης Λιγνάδης υποστηρίζει πως το χρονικό διάστημα για το οποίο τον καταγγέλλουν, βρισκόταν σε διαφορετικά μέρη σε σχέση με εκείνα που υποστηρίζουν τα φερόμενα θύματα του

Μάρτυρες υπεράσπισης αλλά και δύο άλλοθι για τις περιόδους που του προσάπτονται οι κατηγορίες αναμένεται να επικαλεστεί ο Δημήτρης Λιγνάδης στην απολογία ενώπιον της ανακρίτριας.
Αυτό προκύπτει του τουλάχιστον από τις δηλώσεις του συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια, στα τηλεοπτικά παράθυρα.
Οι πράξεις βιασμού με τις οποίες είναι αντιμέτωπος ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου τοποθετούνται το 2010 και το 2015.
Ωστόσο, ο καταγγελλόμενος υποστηρίζει πως το χρονικό διάστημα για το οποίο τον καταγγέλλουν, βρισκόταν σε διαφορετικά μέρη σε σχέση με εκείνα που υποστηρίζουν τα φερόμενα θύματα του.
Μάλιστα, ο ίδιος θα προσκομίσει και το προσωπικό χειρόγραφο ημερολόγιο του.
«Έχει προσωπικό ημερολόγιο χειρόγραφο.
Για την μια περίπτωση που λέει ότι βρισκόντουσαν τον Αύγουστο στο σπίτι του στο Μεταξουργείο, στο ημερολόγιο αναφέρει από τις 2-10 Αυγούστου ήταν στην Αίγυπτο, από τις 10-19 στην Επίδαυρο, από τις 19-26 στην Πάτρα και στη συνέχεια στην Κόρινθο» είπε ο κ. Κούγιας.
Στη δεύτερη περίπτωση, αυτή του Αυγούστου του 2015, υποστήριξε ότι σύμφωνα με το ημερολόγιό του βρισκόταν ολόκληρο τον Αύγουστο στην Ιθάκη μαζί με την πρώην υπουργό Πολιτισμού, Ελένη Κούρκουλα, τον ιδιοκτήτη του Action 24, Διονύσης Παναγιωτάκη, και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Κουβαρά, τους οποίους θα προτάξει και ως μάρτυρες πριν την απολογία του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης