Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δικηγόρος 40χρονης που κατέθεσε κατά Λιγνάδη: Ακραία ομοφοβικά σχόλια από την μεριά της υπεράσπισης

Δικηγόρος 40χρονης που κατέθεσε κατά Λιγνάδη: Ακραία ομοφοβικά σχόλια από την μεριά της υπεράσπισης
Χρύσα Παπαδοπούλου: Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει ποιος είναι ένοχος ή αθώος
Σχετικά Άρθρα

Για τα όσα διαδραματίζονται με αφορμή την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησε η Χρύσα Παπαδοπούλου, δικηγόρος της 40χρονης που κατέθεσε εναντίον του σκηνοθέτη.

«Τα ακραία ομοφοβικά σχόλια που έγιναν από την μεριά της υπεράσπισης είναι μια προσπάθεια να μην ακουστούν οι φωνές των θυμάτων.
Εμείς από πλευράς μας πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι πρέπει να δοθεί ο χώρος και ο λόγος σε όσους έχουν να καταγγείλουν κάτι, να το κάνουν στις αρμόδιες αρχές» σχολίασε η δικηγόρος.
«Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει ποιος είναι ένοχος ή αθώος και για ποιο αδίκημα είναι ένοχος.
Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς ως κοινωνία είναι να δοθεί ο χώρος για τις φωνές αυτές», συμπλήρωσε η ίδια μιλώντας στο Mega.

«Προστασία μαρτύρων»

Όπως ανέφερε, η 40χρονη έχει ζητήσει να μην δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία της ενώ αναφέρει πως έχει θιγεί η υπόληψή της με όσα ακούγονται.
Για τον λόγο αυτό η δικηγόρος της δεν θέλησε να αναπαράγει οποιοδήποτε στοιχείο έχει ήδη βγει στη δημοσιότητα.
«Επειδή έχουν γίνει πολλά αυτές τις τελευταίες μέρες, απλά να θυμίσω, επειδή άκουσα περί ισχυρισμού σκευωρίας δικηγόρων και από το ΣΕΗ, ότι είναι αλλαγή στην υπερασπιστική γραμμή γιατί αρχικά είχαμε ακούσει για πολιτική σκευωρία εις βάρος της κ. Μενδώνη» ανέφερε η δικηγόρος και κατέληξε:
«Η υπεράσπιση δεν ρωτήθηκε ποιος ήταν πίσω από αυτή την υποτιθέμενη σκευωρία και το γεγονός ότι έχει υπάρξει αλλαγή στην υπερασπιστική γραμμή είναι σημειωτέο».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης