Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που «ρήμαζε» αυτοκίνητα Smart και τα πωλούσε εν συνεχεία ως ανταλλακτικά

ΕΛ.ΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που «ρήμαζε» αυτοκίνητα Smart και τα πωλούσε εν συνεχεία ως ανταλλακτικά
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 29 αυτοκίνητα, δύο κινητήρες, 74 ζεύγη και επτά μονές πινακίδες κυκλοφορίας και πλήθος εξαρτημάτων αυτοκινήτων
Σχετικά Άρθρα
Σπείρα που έκλεβε αυτοκίνητα και στη συνέχεια πωλούσε τα εξαρτήματά τους ως ανταλλακτικά, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής.
Οι αστυνομικοί φόρεσαν χειροπέδες σε δύο μέλη της σπείρας ενώ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τους τρεις συνεργούς τους.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 29 αυτοκίνητα, δύο κινητήρες, 74 ζεύγη και επτά μονές πινακίδες κυκλοφορίας και πλήθος εξαρτημάτων αυτοκινήτων.
Οι κατηγορούμενοι ηλικίας 16 και 35 ετών συνελήφθησαν στις 11/3 ενώ τα άτομα που αναζητούνται είναι ηλικίας 23, 30 και 39 ετών αντίστοιχα.

Πλέον αυτού, εντός της μάντρας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 29 αυτοκίνητα
  • 7 κινητήρες αυτοκινήτων
  • 74 ζεύγη και 7 μονές πινακίδες κυκλοφορίας
  • πλήθος εξαρτημάτων αυτοκινήτων
  • καταγραφικό σύστημα
  • πλήθος εγγράφων
  • χρηματικό ποσό 600 ευρώ

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, από εξαμήνου, είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα, που διέπραττε συστηματικά κλοπές οχημάτων, τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν και διέθεταν τα μέρη τους σε τρίτους ως ανταλλακτικά, αποκομίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο παράνομο περιουσιακό όφελος.


1miah9mf.webpwyoa94p8.webp

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης