Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σταμπουλίδης (Γ.Γ.Εμπορίου): Δεν αντέχει άλλο κλειστή η οικονομία – Κανονικά με το 13032 θα ανοίξουν τα καταστήματα

Σταμπουλίδης (Γ.Γ.Εμπορίου): Δεν αντέχει άλλο κλειστή η οικονομία – Κανονικά με το 13032 θα ανοίξουν τα καταστήματα
Αν δοθεί το πράσινο φως από τους ειδικούς, θα ανοίξουν και τα πολυκαταστήματα είπε ο κ.Σταμπουλίδης
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως η οικονομία δεν αντέχει άλλο να είναι κλειστή διατύπωσε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Π. Σταμπουλίδης, ο οποίος είπε πως εάν ανοίξουν από την ερχόμενη Δευτέρα 5/4 τα μικρά καταστήματα, αυτό θα γίνει κανονικά και με την χρήση του αριθμού 13032.
«Ό,τι γίνει, θα πρέπει να γίνει με τον μέγιστο βαθμό αυτοπροστασίας.
Ωστόσο, η οικονομία δεν αντέχει άλλο να παραμένει κλειστή» είπε μιλώντας στην τηλεόραση του Open ο κ.Σταμπουλίδης, ο οποίος αφού είπε πως πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό, τόνισε πως εάν δοθεί το πράσινο φως για να ανοίξουν τα καταστήματα, αυτό θα γίνει κανονικά και χωρίς click away ή click inside.
«Πάμε σε κανονικό άνοιγμα καθώς τα δύο αυτά εργαλεία δεν βοηθούν στην παρούσα φάση.
Το 13032 θα ισχύσει, αυτό θα είναι το ένα από τα εργαλεία» είπε ο κ.Σταμπουλίδης, ο οποίος μάλιστα τόνισε πως θα ανοίξουν κανονικά και τα πολυκαταστήματα, αν δοθεί το «πράσινο φως».
«Οι κανόνες ήταν οριζόντιοι στην προηγούμενη φάση, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να γίνει τώρα διάκριση» ανέφερε ο κ.Σταμπουλίδης, επισημαίνοντας σχετικά με τα γυμναστήρια ότι δεν τίθεται κανένα θέμα ανοίγματος στην παρούσα φάση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης