Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Φουρθιώτης στο ΣτΕ: «Λόγω των απειλών επήλθε επιδείνωση της υγείας μου - Διεγνώσθη ψυχογενής ανορεξία»

Φουρθιώτης στο ΣτΕ: «Λόγω των απειλών επήλθε επιδείνωση της υγείας μου - Διεγνώσθη ψυχογενής ανορεξία»
Mετά την αίτηση ακύρωσης της απόφασης με την οποία μειώθηκε η δύναμη της αστυνομικής φρουράς του ο Μένιος Φουρθιώτης επανήλθε στο Συμβούλιο της Επικρατείας καταθέτοντας αίτηση αναστολής
Σχετικά Άρθρα

Mετά την αίτηση ακύρωσης της απόφασης με την οποία μειώθηκε η δύναμη της αστυνομικής φρουράς του ο Μένιος Φουρθιώτης επανήλθε στο Συμβούλιο της Επικρατείας καταθέτοντας αίτηση αναστολής αλλά και αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής.
Ο παρουσιαστής ζητεί από την πρόεδρο του Δ΄ Τμήματος του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου να «παγώσει» προσωρινά την προσβαλλόμενη απόφαση υποστηρίζοντας ότι η κατάργηση της προσωπικής φρουράς του μπορεί να του προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη, καθώς υπάρχει άμεσος κίνδυνος της σωματικής βλάβης της ζωής του ακόμα και θάνατος.
Παράλληλα, επικαλείται το Δημόσιο συμφέρον το οποίο, όπως αναφέρει, επιτάσσει την αναστολή εκτέλεσης της πράξης με την οποία μειώθηκαν τα μέτρα ασφαλείας.
Στην προσφυγή του ο Μένιος Φουρθιώτης σημειώνει ότι έχει κριθεί ευπαθής στόχος και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να του διατεθεί από την ΕΛΑΣ προσωπικό ασφαλείας το οποίο 11 ημέρες αργότερα μειώθηκε.
Πρόκειται για μια απόφαση την οποία χαρακτηρίζει αντισυνταγματική και παράνομη.
Μάλιστα, υποστηρίζει ότι λόγω των απειλών κατά της ζωής του έχει επέλθει επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του ενώ αναφέρεται σε ιατρική γνωμάτευση, σύμφωνα με την οποία, διεγνώσθη ψυχογενής ανορεξία και συναισθηματική διαταραχή και του συνεστήθη η παραμονή του σε κλινική, προκειμένου να γίνει ιατρικός έλεγχος αλλά και επανέλεγχος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης