Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα Φουρθιώτη για να «παγώσει» προσωρινά η απόφαση της ΕΛΑΣ για μείωση των μέτρων ασφαλείας

Το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα Φουρθιώτη για να «παγώσει» προσωρινά η απόφαση της ΕΛΑΣ για μείωση των μέτρων ασφαλείας
Η πρόεδρος έκρινε ότι η λήψη και η άρση μέτρων προστασίας και ασφαλείας προσώπων γίνεται από τα αρμόδια όργανα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μετά από εκτίμηση πραγματικών γεγονότων και κινδύνων σε συνδυασμό με το δημόσιο συμφέρον

Απερρίφθη από το Συμβούλιο της Επικρατείας το αίτημα του Μένιου Φουρθιώτη για να «παγώσει» προσωρινά η απόφαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ για μείωση των μέτρων ασφαλείας που είχαν προβλεφθεί για την προστασία του.
Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του Δ΄ Τμήματος του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, Μαρία Καραμανώφ απέρριψε το αίτημα προσωρινής διαταγής του παρουσιαστή καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έκρινε ότι η λήψη και η άρση μέτρων προστασίας και ασφαλείας προσώπων γίνεται από τα αρμόδια όργανα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μετά από εκτίμηση πραγματικών γεγονότων και κινδύνων σε συνδυασμό με το δημόσιο συμφέρον.
Η κ. Καραμανώφ φέρεται να επισημαίνει ότι τα όργανα του αρμόδιου υπουργείου προβαίνουν στις σχετικές σταθμίσεις των γεγονότων και των περιστάσεων στο πλαίσιο της ισχύουσας νομοθεσίας σημειώνοντας πως δεν συντρέχει περίπτωση προσωρινής διαταγής για την αναστολή εκτέλεσης της επίμαχης απόφασης.

www.bankignews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης