Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Κέρδισε» την προσωρινή διαταγή ο Κώστας Σπυρόπουλος κατά Google και κατεβαίνουν αναρτήσεις

«Κέρδισε» την προσωρινή διαταγή ο Κώστας Σπυρόπουλος κατά Google και κατεβαίνουν αναρτήσεις
Προσωρινή διαταγή με την οποία η Google είμαι υποχρεωμένη να κατεβάσει link για αναρτήσεις κατά του Κώστα Σπυρόπουλου, κατάφερε να εξασφαλίσει ο ηθοποιός

Προσωρινή διαταγή με την οποία η Google είμαι υποχρεωμένη να κατεβάσει link για αναρτήσεις κατά του Κώστα Σπυρόπουλου, κατάφερε να εξασφαλίσει ο ηθοποιός μέσω του δικηγόρου του Νίκου Αγαπηνού.
Σύμφωνα με το dikastiko.gr, η δικηγορική εταιρία προκειμένου να αντιμετωπίσει τη σωρεία δημοσιευμάτων σε βάρος του ηθοποιού έχει προβεί σε «καταγγελία κατά των τηλεοπτικών σταθμών που παραβίασαν την ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία με τις ψευδείς και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που διέδωσαν σε βάρος του εντολέως μας στο αρμόδιο θεσμικό όργανο, ήτοι το Ε».
Η συγκεκριμένη καταγγελία εκκρεμεί και ζητείται η επιβολή των κατά νόμο διοικητικών κυρώσεων (προστίμων κλπ) σε βάρος των παραβατών τηλεοπτικών σταθμών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό Γραφείο, έχει προβεί σε καταγγελία και στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για την παραβίαση της σχετικής νομοθεσίας, η οποία επίσης εκκρεμεί, ενώ προσέφυγε και στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την διαδικασία των Ασφαλιστικών μέτρων κατά της Google ζητώντας την διαγραφή όλων των αναρτήσεων που βρίσκονται αποθηκευμένες στην μηχανή αναζήτησης της Google και σχετίζονται με τις επίδικες καταγγελίες σε βάρος του εντολέως μας.
Μάλιστα, πέτυχε να κερδίσει τη χορήγηση προσωρινής διαταγής με περιεχόμενο «να υποχρεωθεί η Google άμεσα να διαγράψει από τους συνδέσμους της όλες τις ανωτέρω συκοφαντικές πληροφορίες σε βάρος του Κώστα Σπυρόπουλου» αναφέρει η δικηγορική εταιρεία.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης