Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επεισόδια από αρνητές του κορωνοϊού στην Καρδίτσα: Μηνύουν αστυνομικούς και ζητούν… διαγραφή δανείων

Επεισόδια από αρνητές του κορωνοϊού στην Καρδίτσα: Μηνύουν αστυνομικούς και ζητούν… διαγραφή δανείων
Μια περίεργη ομάδα αρνητών μάσκας έχει προκαλέσει αναστάτωση στο Μουζάκι Καρδίτσας
Σχετικά Άρθρα

Μια περίεργη ομάδα αρνητών μάσκας έχει προκαλέσει αναστάτωση στο Μουζάκι Καρδίτσας το τελευταίο διάστημα.
Οι κατά δήλωσή τους «θεματοφύλακες του Συντάγματος» επισκέπτονται σχεδόν καθημερινά το αστυνομικό τμήμα και υποβάλλουν μηνύσεις εναντίον των αστυνομικών που κάνουν ελέγχους για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.
Ωστόσο οι εν λόγω αρνητές το πήγαν ένα βήμα παρακάτω.
Χθες (7/5) το πρωί δύο από αυτούς, ένας 40χρονος πρώην στρατιωτικός μαζί με έναν 57χρονο άνεργο εισέβαλαν στην Εθνική Τράπεζα Μουζακίου και έκαναν φασαρία ζητώντας από τους υπαλλήλους… να τους διαγράψουν τα δάνεια.
Μάλιστα, αρνούνταν να φορέσουν τη μάσκα τους και φώναζαν στους υπαλλήλους και τους πελάτες να μη φοράνε μάσκες και να μην τηρούν αποστάσεις.
Ουρλιάζοντας έξαλλοι φώναζαν και απειλούσαν, την ώρα που οι υπόλοιποι πελάτες και οι υπάλληλοι τους έκαναν παράπονα επειδή δεν φορούσαν μάσκες και στη συνέχεια κάλεσαν την αστυνομία.
Αστυνομικοί του Α.Τ. με τη συνδρομή ανδρών της ΟΠΚΕ επιχείρησαν να τους συλλάβουν όμως οι αρνητές αντιστάθηκαν φωνάζοντας ότι οι ίδιοι έχουν το δικαίωμα να… συλλάβουν τους αστυνομικούς και όχι το αντίθετο, ενώ απειλούσαν τους αστυνομικούς ότι «έχουν το δικαίωμα να τους εκτελέσουν (!)».
Εναντίον των συλληφθέντων ασκήθηκε δίωξη με τις κατηγορίες της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας, της εξέγερσης σε ανυπακοή, διασποράς του κορωνοϊού με τη μη χρήση μάσκας, αντίστασης, απείθειας και βίας κατά υπαλλήλων ενώ η εισαγγελέας διέταξε να κρατηθούν μέχρι σήμερα (7/5) που θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Καρδίτσας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης