Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γλυφάδα: Πολίτες ακινητοποίησαν διαρρήκτη - Είχε συλληφθεί 102 φορές στο παρελθόν

Γλυφάδα: Πολίτες ακινητοποίησαν διαρρήκτη - Είχε συλληφθεί 102 φορές στο παρελθόν
Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα, ήταν γνωστός στις Αρχές καθώς είχε συλληφθεί συνολικά… 102 φορές για διακεκριμένες κλοπές και σύσταση συμμορίας
Πολίτες στην περιοχή της Γλυφάδας «συνέλαβαν» διαρρήκτη, ο οποίο εισέβαλε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας και αποχωρούσε με αντικείμενα αξίας.
Το μεσημέρι της Τρίτης ένα ασημί όχημα σταμάτησε στην οδό Τεμπών και κατέβηκαν δύο άτομα – άνδρες – ενώ άλλα δύο – μία γυναίκα και ένας άνδρας – παρέμειναν στο αυτοκίνητο καθώς είχαν τον ρόλο του τσιλιαδόρου.
Οι δύο δράστες παραβίασαν την πόρτα της πολυκατοικίας και τρύπωσαν σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου από το οποίο απουσίαζε ο ιδιοκτήτης.
Κατά την έξοδό τους, έγιναν αντιληπτοί από συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη που έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να βγουν οι γείτονες και να κυνηγήσουν τους διαρρήκτες.
Στο σημείο εκλήθη η αστυνομία και ο δράστης παραδόθηκε στα χέρια της.
Κατάφεραν, μάλιστα, να πιάσουν το ένα από τα δύο άτομα, ενώ ο δεύτερος το έσκασε μαζί με τους τσιλιαδόρους.
Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα, ήταν γνωστός στις Αρχές καθώς είχε συλληφθεί συνολικά… 102 φορές για διακεκριμένες κλοπές και σύσταση συμμορίας.
Η τελευταία φορά που είχε πέσει στα χέρια της αστυνομίας ήταν τον Μάιο του 2010 καθώς εκκρεμούσε καταδίκη έξι ετών εις βάρος του.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης