Τελευταία Νέα
Κοινωνία

iRantevou: Η νέα υπηρεσία για ηλεκτρονικά ραντεβού με το Δημόσιο

iRantevou: Η νέα υπηρεσία για ηλεκτρονικά ραντεβού με το Δημόσιο
O πολίτης μπορεί να αναζητήσει την Υπηρεσία για την οποία επιθυμεί να κλείσει ραντεβού, να ενημερωθεί για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να έχει μαζί του και να επιλέξει την ημέρα και ώρα που τον εξυπηρετεί

Tην Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού (iRantevou) εγκαινιάζει το υπουργείο Εσωτερικών, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον συνολικό εκσυγχρονισμό του Δημόσιου Τομέα.
Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, η πρωτοποριακή αυτή εφαρμογή που φιλοξενείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://rantevou.ypes.gr κάνει την αυτοπρόσωπη επικοινωνία του πολίτη με τους αρμόδιους υπαλλήλους των Υπηρεσιών του Υπουργείου Εσωτερικών πιο απλή.
Συγκεκριμένα, ο πολίτης μπορεί να αναζητήσει την Υπηρεσία για την οποία επιθυμεί να κλείσει ραντεβού, να ενημερωθεί για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να έχει μαζί του και να επιλέξει την ημέρα και ώρα που τον εξυπηρετεί.
Επίσης, μπορεί να ακυρώσει ή να μεταθέσει το ραντεβού του σε προσφορότερο χρόνο.
Στην παρούσα φάση έχουν ενταχθεί στην πλατφόρμα οι Υπηρεσίες του Ειδικού Ληξιαρχείου που αποτελούν υπηρεσίες αιχμής, ενώ για όσους δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ηλεκτρονικά, δίνεται η δυνατότητα να κλείνουν τo ραντεβού τους τηλεφωνικώς καλώντας στη γραμμή εξυπηρέτησης 2131522522 (Από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 πμ έως 13:00 μμ).
Στόχος του υπουργείου είναι η λειτουργία της συγκεκριμένης υπηρεσίας να επεκταθεί σταδιακά και σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης