Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΑΠΘ: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα κορωνοπάρτι

ΑΠΘ: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα κορωνοπάρτι
Στο πλαίσιο της έρευνας θα αναζητηθούν οι διοργανωτές των εκδηλώσεων και οι ιδιοκτήτες οχημάτων που κυκλοφορούν στους χώρους του πανεπιστημίου μεταμεσονύκτιες ώρες
Σχετικά με δύο νέα κορωνοπάρτι που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, δόθηκε εντολή για έρευνα από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Ζήτησε από την εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού.
Ζητούμενο αποτελεί η μη τήρηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα, από την αστυνομία.
Στο πλαίσιο της έρευνας θα αναζητηθούν οι διοργανωτές των εκδηλώσεων και οι ιδιοκτήτες οχημάτων που κυκλοφορούν στους χώρους του πανεπιστημίου μεταμεσονύκτιες ώρες.
Αφορμή για την εισαγγελική παραγγελία αποτέλεσαν δημοσιεύματα για δύο διαδοχικά πάρτι που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο, εντός του ΑΠΘ.
Ενώ, καταγράφηκε η συνάθροιση εκατοντάδων νέων πού διασκέδαζαν μέχρι πρωίας υπό ύψους ήχους μουσικής στους υπαίθριους χώρους του πανεπιστημίου.
Να σημειωθεί ότι έχουν προηγηθεί ανάλογες εισαγγελικές παραγγελίες το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης