Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αποκάλυψη: Το πρώτο πακέτο άρσης περιορισμών σε εμβολιασμένους

Αποκάλυψη: Το πρώτο πακέτο άρσης περιορισμών σε εμβολιασμένους
Οι συζητήσεις για τα προνόμια βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με πιθανή έναρξη εφαρμογής τους να τοποθετείται, όταν και τα εμβόλια θα είναι διαθέσιμα για όλους, στα μέσα Ιουλίου
Σχετικά Άρθρα

Το πρώτο πακέτο άρσης περιορισμών σε εμβολιασμένους για Covid - 19 εντός Ιουλίου σχεδιάζει η κυβέρνηση.
Τα εν λόγω μέτρα αναμένεται να τεθούν σε εφαρμογή από τον επόμενο μήνα, με τα βήματα κανονικότητας για τους πλήρως εμβολιασμένους - εφόσον περάσει το απαραίτητο διάστημα που απαιτείται για απόκτηση ανοσίας - να αφορά, ελεύθερη είσοδο χωρίς μέτρα σε μαζικές εκδηλώσεις ψυχαγωγίας όπως θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές, γήπεδα και κέντρα διασκέδασης, όπως αποκαλύπτει ο ΣΚΑΙ.

Οι μάσκες

Οι συζητήσεις για τα προνόμια βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με πιθανή έναρξη εφαρμογής τους να τοποθετείται, όταν και τα εμβόλια θα είναι διαθέσιμα για όλους, στα μέσα Ιουλίου, όπως επιβεβαίωσε και κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας στον τηλεοπτικό σταθμό.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άρση περιορισμών για εμβολιασμένους συνεπάγεται την μη υποχρέωση τους να φορούν μάσκα.
Τα μέτρα, σε κάθε περίπτωση, θα παραμείνουν ως έχουν κλειστούς χώρους και καταστήματα εστίασης, με πιθανή τροποποίηση τους να συζητηθεί, το επόμενο διάστημα εντός πλαισίου ενός διαφορετικού πακέτου μέτρων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης