Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ανατροπή στην απεργία (16/4) λόγω πανελλαδικών - Εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί - Οι αλλαγές στα ΜΜΜ

Ανατροπή στην απεργία (16/4) λόγω πανελλαδικών - Εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί - Οι αλλαγές στα ΜΜΜ
Η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε την εξαίρεση -από την απεργία- των εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των υπαλλήλων του υπουργείου Παιδείας που συμμετέχουν στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων
Σχετικά Άρθρα
Κανονικά θα διεξαχθούν αύριο (16/6/2021) οι Πανελλαδικές εξετάσεις καθώς η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε την εξαίρεση -από την απεργία- των εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των υπαλλήλων του υπουργείου Παιδείας που συμμετέχουν στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων.
Επίσης, αλλαγές θα υπάρξουν και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθώς η απεργία μετατράπηκε σε στάση εργασίας.
Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί η παρέμβαση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, η οποία κατέθεσε αγωγή για τους κινδύνους

«με μοναδικό σκοπό να διασφαλισθεί, ότι η διενέργεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 δεν θα παρακωλυθεί με κανένα τρόπο».

Η απόφαση της ΑΔΕΔΥ για τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε την εξαίρεση από την αυριανή απεργία των εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των υπαλλήλων του υπουργείου Παιδείας που εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων.
«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης Ιουνίου τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του υπουργείου Παιδείας που εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Οι αλλαγές στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Στάση εργασίας, από τις 10 το πρωί έως και τη λήξη της βάρδιας θα πραγματοποιήσουν τελικά οι εργαζόμενοι σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ, ο οποίοι σε ανακοίνωσή τους τονίζουν πως δεν θα συμμετέχουν στην απεργία όλο το 24ωρο, προκειμένου να διευκολύνουν τους μαθητές που δίνουν Πανελλήνιες.
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν κανονικά τα δρομολόγια από την έναρξη της βάρδιας, έως και τις 10:00.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης