Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Όχι» στην αποφυλάκιση Φουρθιώτη από το Δικαστικό Συμβούλιο της Αθήνας

«Όχι» στην αποφυλάκιση Φουρθιώτη από το Δικαστικό Συμβούλιο της Αθήνας
Το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο της Αθήνας είπε «όχι» στην αποφυλάκιση του παρουσιαστή ο οποίος φέρεται να επικαλέστηκε, μεταξύ άλλων, σοβαρά προβλήματα υγείας προκειμένου να πείσει τους δικαστές

Στην φυλακή θα παραμείνει ο Μένιος Φουρθιώτης μετά την απόρριψη της προσφυγής του με την οποία στρεφόταν κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης που έχει εκδοθεί σε βάρος του.
Το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο της Αθήνας είπε «όχι» στην αποφυλάκιση του παρουσιαστή ο οποίος φέρεται να επικαλέστηκε, μεταξύ άλλων, σοβαρά προβλήματα υγείας προκειμένου να πείσει τους δικαστές.
Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι το δικαστικό Συμβούλιο έκρινε πως πρέπει ο κατηγορούμενος να παραμείνει στην φυλακή όπου οδηγήθηκε μετά την απολογία του σχετικά με τα «χτυπήματα» στο σπίτι του, λόγω της σοβαρότητας των αδικημάτων που αντιμετωπίζει.
Επιπλέον, οι δικαστές φέρονται να εκφράζουν τη θέση ότι τα προβλήματα υγείας που επικαλείται ο Μένιος Φουρθιώτης μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσα στη φυλακή.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μένιος Φουρθιώτης κατηγορείται για σειρά αξιόποινων πράξεων, μεταξύ των οποίων και δύο κακουργηματικού χαρακτήρα, αν και ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε σχέση με όσα του αποδίδονται.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης