Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δολοφονία Καρολάιν στα Γλυκά Νερά - Πρωτοσέλιδο σε βρετανικά ΜΜΕ η ομολογία του συζύγου

Δολοφονία Καρολάιν στα Γλυκά Νερά - Πρωτοσέλιδο σε βρετανικά ΜΜΕ η ομολογία του συζύγου

Ο σύζυγος του θύματος ομόλογησε το αποτρόπαιο έγκλημα

Σχετικά Άρθρα
Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έκανε τον γύρο του κόσμου, από την πρώτη ημέρα της τραγικής είδησης.
Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω και της καταγωγής του θύματος, της 20χρονης Καρολάιν, η οποία έχασε τη ζωή της από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου, αφήνοντας πίσω της ένα βρέφος 11 μηνών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, o 33χρονος σύζυγος περιγράφοντας τι έγινε το μοιραίο βράδυ, είπε ότι: «Τσακωθήκαμε πάλι για άλλη μια φορά. Με έδιωξε από το κρεβάτι και την είδα φεύγοντας να βάζει με βία το μωρό στην κούνια.
Μου έλεγε να φύγω από το σπίτι και με χτυπούσε. Θόλωσα και ενώ συνέχιζε να φωνάζει, πήγα από πάνω της και της έκλεισα το στόμα με τα χέρια μου και στη συνέχεια με μια μπλούζα της έκλεισα το στόμα και τη μύτη.
Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, έψαξα να δω πώς να το καλύψω γιατί υπάρχει και ένα μωρό 11 μηνών. Δεν είχα συνεργό, τα έκανα όλα μόνος μου και προσπάθησα όσο μπορούσα να τα κάνω έτσι, ώστε να γίνουν πιστευτά».

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης

«Ο σύζυγος ομολογεί τη δολοφονία της Βρετανίδας, σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία» είναι ο τίτλος της Independent.
Independent_1.JPG«Ο σύζυγος παραδέχεται ότι δολοφόνησε τη σύζυγο του, ενώ αρχικά είχε κατηγορήσει ληστές» είναι ο τίτλος του Sky News.
Sky_NEws.JPG«Ο Έλληνας πιλότος και σύζυγος ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ τη δολοφονία της Βρετανίδας συζύγου του Καρολάιν Κρουτς "πνίγοντας την με ένα μαξιλάρι μπροστά στα μάτια του μωρού τους" και στη συνέχεια "πνίγοντας του σκύλο τους" αφού το fitness tracker (σσ. η εφαρμογή του κινητού) κατέστρεψε το άλλοθι» είναι ο τίτλος της Daily Mail.
Daily_Mail.JPGΣτην υπόθεση αναφέρεται και η Mirror. «Ο Έλληνας σύζυγος της Βρετανίδας μητέρας τη σκότωσε μπροστά στα μάτια της κόρης, λέει η αστυνομία» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος.
Mirrrrr.JPGwww.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης