Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παπαϊωαννίδης (δικηγόρος 33χρονου πιλότου): Ο ίδιος ζήτησε την τιμωρία και την προφυλάκιση του

Παπαϊωαννίδης (δικηγόρος 33χρονου πιλότου): Ο ίδιος ζήτησε την τιμωρία και την προφυλάκιση του
Έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει ανέφερε ο συνήγορος του 33χρονου
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως ο ίδιος ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν αυτός που ζήτησε την τιμωρία και την προφυλάκιση του για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράους διατύπωσε ο δικηγόρος του δράστη, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ. Παπαϊωαννίδης διέψευσε πληροφορίες και δημοσιεύματα που θέλουν τον 33χρονο να ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής πολύωρης απολογίας του πως απουσιάζουν οι προϋποθέσεις του νόμου που πρέπει να συντρέχουν για να είναι δυνατόν να επιβληθεί η προσωρινή κράτηση του.
«Δεν είναι αλήθεια.
Ο ίδιος ζήτησε την τιμωρία του και την προφυλάκισή του και όχι μόνο» είπε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Πραγματογνωμοσύνη

Σχετικά με την κάμερα ασφαλείας και την κάρτα που αφαιρέθηκε από αυτήν ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε ότι με αίτημα του ανακριτή αιτήθηκε η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, ώστε να εξακριβωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim.
Όσον αφορά στο αίτημα του εντολέα του να κληθούν φίλοι και συγγενείς για να δώσουν την πλήρη εικόνα για τη μεταξύ τους σχέση, είπε ότι και ο ίδιος ο ανακριτής θέλει να μάθει ποια ήταν η πραγματική σχέση των δύο ατόμων και τι πραγματικά υπήρχε μεταξύ τους.

Ακραίες καταστάσεις

Ερωτηθείς για το εάν ο 33χρονος αναφέρθηκε στο παιδί του και στην κίνησή του να ακουμπήσει το 11 μηνών παιδί του πάνω στο άψυχο σώμα της μητέρας του, ο κ. Παπαϊωαννίδης απάντησε ότι ο πελάτης του έδωσε ορισμένες απαντήσεις, αλλά όπως είπε, ήταν ακραίες οι καταστάσεις εκείνο το βράδυ…
Παράλληλα, τόνισε ότι ο πελάτης του έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει, παρά το ότι προς τα έξω δείχνει μια ψυχρή εικόνα.
«Στην ανάκριση δεν ήταν αυτό που φαίνεται προς τα έξω.
Έσκυψε πολλές φορές το κεφάλι και ήταν σε μια αρκετά πιεσμένη ψυχολογική κατάσταση.
Τουλάχιστον αυτό είδα εγώ» είπε ο κ. Παπαϊωαννίδης, ο οποίος ερωτηθείς για κάποια δημοσιεύματα που θέλουν τον 33χρονο να είχε επιτεθεί και στο παρελθόν στην άτυχη Καρολάιν, δεδομένων κάποιων ευρημάτων στην πόρτα της κρεβατοκάμαρά τους, απάντησε ότι από τα στοιχεία δεν έχει προκύψει κάτι άλλο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

`
Κλείσιμο