Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καμπανάκι Τσιόδρα για 3 περιοχές - Έντονα αυξητική τάση της πανδημίας

Καμπανάκι Τσιόδρα για 3 περιοχές - Έντονα αυξητική τάση της πανδημίας
Οι χώροι διασκέδασης και οι συναθροίσεις είναι οι βασικές εστίες μετάδοσης
Σχετικά Άρθρα

Το καμπανάκι για τρεις περιοχές της χώρας χτύπησε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, στο πλαίσιο της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ειδικότερα, ο κ. Τσιόδρας εστίασε στις τρεις περιοχές που υπάρχει έντονα αυξητική τάση της πανδημίας το τελευταίο διάστημα: Αττική, Κρήτη και Νότιο Αιγαίο. Μάλιστα, επισήμανε πως η τάση αυτή παρατηρείται στις νεότερες ηλικίες.
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγώτης Αρκουμανέας, αναφέρθηκαν στις ιχνηλατήσεις που έχουν γίνει, επισημαίνοντας πως οι χώροι διασκέδασης και οι συναθροίσεις είναι οι βασικές εστίες μετάδοσης.
Την ίδια στιγμή, ο γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, παρουσίασε τους πίνακες με την εμβολιαστική κάλυψη ανά περιφέρεια και τόνισε ότι είναι παντού διαθέσιμα και εμβόλια και ραντεβού.
Embolia.webp
Οι υπουργοί Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, επεσήμαναν τη σημασία συνεργασίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και του εντοπισμού συγκεκριμένων προβλημάτων ανά περιοχή, ώστε να γίνει στοχευμένη εμβολιαστική προσπάθεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης