Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κούγιας για το έγκλημα στη Φολέγανδρο: Τηλέφωνα και υπολογιστές «μιλούν» και εξουδετερώνουν επιχειρήματα

Κούγιας για το έγκλημα στη Φολέγανδρο: Τηλέφωνα και υπολογιστές «μιλούν» και εξουδετερώνουν επιχειρήματα

Στοιχεία σοκ για το έγκλημα στη Φολέγανδρο - Ο 30χρονος γρονθοκόπησε την 26χρονη πριν την πετάξει από τα βράχια

Σχετικά Άρθρα

Ο συνήγορος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, Αλέξης Κούγιας, μίλησε για το έγκλημα στη Φολέγανδρο και τις εξελίξεις στην υπόθεση μετά τη δολοφονία της 26χρονης κοπέλας.
«Είναι δύσκολη ημέρα, με τον πατέρα της αείμνηστης κοπέλας έχουμε μεγαλώσει μαζί στο Βέλο Κορινθίας, όπου σήμερα έγινε η κηδεία της κοπέλας, ανήμερα της γιορτής της. Δεν είναι μια υπόθεση για εμένα, έχω προσωπική σχέση», είπε στον ΑΝΤ1 ο Αλέξης Κούγιας.
Για τα όσα είπε στην ομολογία του ο φίλος της Γαρυφαλλιάς, ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε:
«αντιμετωπίζω με πολύ μεγάλες επιφυλάξεις τα όσα λέει, καθώς υπάρχει μια εξαφάνιση πολλών ωρών και δεν αποκλείει κανείς ό,τι στις ώρες αυτές έχει μιλήσει με κάποιο συνάδελφο, να έχει πάρει νομικές συμβουλές και να έχει κρύψει κάποια στοιχεία».
Στη συνέχεια ο κ. Κούγιας συμπλήρωσε:
«Περιμένω με αγωνία την ιατροδικαστική εξέταση, η οποία θα “μιλήσει”.
Ενδιαφέρον είναι να διαπιστώσουμε τι χτυπήματα έχει στο σώμα της, κάτι που είναι αντικειμενικό και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, όσες νομικές συμβουλές και αν έχει λάβει.
Ο ιατροδικαστής διαπιστώνει ποιες σωματικές βλάβες έχουν γίνει εν ζωή, από το χτύπημα στα βράχια ή αν έχουν γίνει αργότερα, μετά από τον πνιγμό. Αν έχει μώλωπες, δεν μπορεί να έχουν προέλθει από χτύπημα στα βράχια».
Μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε πως: «τα τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές “μιλούν” και εξουδετερώνουν επιχειρήματα», ενώ έκανε γνωστό πως θα ζητήσει πραγματογνωμοσύνη για τα κινητά τηλέφωνα του δράστη και της Γαρυφαλλιάς.

Στοιχεία σοκ για το έγκλημα στη Φολέγανδρο - Ο 30χρονος γρονθοκόπησε την 26χρονη πριν την πετάξει από τα βράχια

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία σχετικά με το έγκλημα στη Φολέγανδρο και τις τελευταίες στιγμές της 26χρονης Γαρυφαλλιάς.
Όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες, ο 30χρονος καθ' ομολογία δολοφόνος, γρονθοκόπησε το θύμα πριν την πετάξει στη θάλασσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρει χτυπήματα στο κεφάλι, που υποδεικνύουν χειροδικία και έρχονται σε αντίθεση με τα όσα υποστήριξε ο 30χρονος στην ανάκρισή του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σύρου, που διενεργούν την προανάκριση, από την πρώτη στιγμή «είδαν» ένα ύποπτο τραύμα που έφερε η άτυχη κοπέλα στο μάτι. Φαίνεται ότι το τραύμα αυτό προέρχεται από μπουνιά που της έριξε στο πρόσωπο ο δράστης και το γεγονός αυτό σύμφωνα με ασφαλείς πηγές πιστοποιείται και από τα ιατροδικαστικά ευρήματα στα οποία γίνεται λόγος για «μώλωπα οφθαλμού».

«Ήταν επιθετικός αρχικά»

Για τη στυγερή δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο σύντροφό της κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Φολέγανδρο μίλησε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Άννα Ευθυμίου.
Όπως είπε, κατά τον αρχικό εντοπισμό του, ο 30χρονος ήταν επιθετικός προς τους αστυνομικούς, ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά πως η επικοινωνία ήταν δύσκολη.
«Οδηγήθηκε αρχικά στο λιμεναρχείο Φολεγάνδρου και μετά στο αστυνομικό τμήμα όπου κατόπιν συζήτησης ομολόγησε την πράξη του», είπε μιλώντας στον Σκάι.
«Ήταν επιθετικός αρχικά, αλλά με διαπραγματεύσεις πείστηκε να παραδοθεί. Ο ίδιος υποστήριξε ότι τσακωθήκαν έτσι βγήκε το αυτοκίνητο έκτος πορείας, και στη συνέχεια την έσπρωξε προς τη θάλασσα» τόνισε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ.
Όπως εξήγησε η ίδια, ο δράστης έχει υποστηρίξει ότι στη συνέχεια κατέβηκε κάτω για να τη βοηθήσει όπου τη βρήκε νεκρή όλα τα στοιχεία εξετάζονται από την εγκληματολογική υπηρεσία.
Η ΕΛΑΣ αναζητούσε τον δράστη σε όλο το νησί στη συνέχεια βρέθηκε κοντά στο σημείο της δολοφονίας της κοπέλας, ενώ για την ανεύρεση του συνέδραμαν οι κάτοικοι. Βρίσκεται στην εισαγγελία της Νάξου και την Τρίτη (20/7/2021) θα πάει στον ανακριτή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης