Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πρόγραμμα ΝΟΣΤΟΣ: Ξεκινά στην Αθήνα στις 28/7, με τη συμμετοχή αποδήμων νέων από Αίγυπτο, Κύπρο και Ελλάδα

Πρόγραμμα ΝΟΣΤΟΣ: Ξεκινά στην Αθήνα στις 28/7, με τη συμμετοχή αποδήμων νέων από Αίγυπτο, Κύπρο και Ελλάδα
Οι 15 συμμετέχοντες απόδημοι νέοι από τις τρεις χώρες θα παραμείνουν στην Ελλάδα μέχρι τις 2 Αυγούστου, όπου και θα συνεχίσουν μετά στη Λευκωσία για το τρίτο και τελευταίο μέρος του 4ου «ΝΟΣΤΟΣ»

Στην Αθήνα μεταφέρεται πλέον στις 28 Ιουλίου το πρόγραμμα «ΝΟΣΤΟΣ», που είναι φέτος αφιερωμένο στην απόδημη νεολαία, όπως το αποφάσισαν η υπουργός Διασποράς και Μεταναστευτικής Πολιτικής της Αιγύπτου, Nabila Makram, ο υφυπουργός Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό, Κώστας Βλάσης και ο Επίτροπος της Κυπριακής Προεδρίας για τους Αποδήμους, Φώτης Φωτίου.
Οι 15 συμμετέχοντες απόδημοι νέοι από τις τρεις χώρες θα παραμείνουν στην Ελλάδα μέχρι τις 2 Αυγούστου, όπου και θα συνεχίσουν μετά στη Λευκωσία για το τρίτο και τελευταίο μέρος του 4ου «ΝΟΣΤΟΣ».
Να σημειωθεί ότι ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Abdel Fattah al-Sisi, υποδεχόμενος τους συμμετέχοντες στο προεδρικό μέγαρο στο Κάιρο, χαρακτήρισε το «ΝΟΣΤΟΣ» ως ένα πρότυπο μοντέλο συνεργασίας των τριών χωρών, που αποφασίστηκε με τον Έλληνα και Κύπριο ομόλογό του το 2017 στη Λευκωσία.
Η πρώτη φάση του «ΝΟΣΤΟΣ» πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια τον Απρίλιο του 2018, η δεύτερη τον Οκτώβριο του ίδιου έτους στο Λονδίνο και η τρίτη τον Μάρτιο του 2019 στη Μελβούρνη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης