Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό στη Μύκονο - Ποια νησιά κινδυνεύουν να πάρουν σειρά

Άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό στη Μύκονο - Ποια νησιά κινδυνεύουν να πάρουν σειρά
Παύουν να ισχύουν σήμερα τα ειδικά περιοριστικά μέτρα που είχαν ληφθεί για τη Μύκονο στις 17/7
Σχετικά Άρθρα

Παύουν να ισχύουν σήμερα τα ειδικά περιοριστικά μέτρα που είχαν ληφθεί για τη Μύκονο στις 17/7 λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης στο νησί των κυκλάδων.

Συγκεκριμένα, τα ειδικά περιοριστικά μέτρα που ίσχυαν μέχρι σήμερα, στις 6 το πρωί, ήταν τα εξής:

-Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01.00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας
- Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο.

Ποια νησιά κινδυνεύουν με lockdown τύπου Μυκόνου

Με μίνι lockdown κινδυνεύουν αρκετά ελληνικά νησιά λόγω αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού ενώ τα περιοριστικά μέτρα, που επιβλήθηκαν στη Μύκονο εκπνέουν τυπικά το πρωί της Δευτέρας 26 Ιουλίου 2021.
Με μέτρα τύπου Μυκόνου, απειλούνται η Πάρος, η Σαντορίνη, η Ρόδος και η Κρήτη ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν η Ζάκυνθος και η Κέρκυρα.
Στη Μύκονο, την οποία θα επισκεφθεί τη Δευτέρα (26/7) ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επιβλήθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 π.μ. έως 06:00 π.μ., με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας, καθώς και η απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το 24ωρο.
Επίσης, απαγορεύθηκε η διενέργεια οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεων που διενεργούνται έναντι οποιασδήποτε μορφής ανταλλάγματος, με φυσική παρουσία πλήθους άνω των 20 ατόμων σε ιδιωτικό, μη επαγγελματικό χώρο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεκάδες κρούσματα Covdi καταγράφονται σε Λέρο, Κω, Σίφνο, Σέριφο, Μήλο και Αντίπαρο, σύμφωνα με το Mega.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης