Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έγκλημα στη Λάρισα - Άνδρας σκότωσε τη σύζυγο του μέσα στο μαγαζί του αδελφού της

Έγκλημα στη Λάρισα - Άνδρας σκότωσε τη σύζυγο του μέσα στο μαγαζί του αδελφού της
Το περιστατικό συνέβη στη Σωτηρίτσα της Λάρισας
Σχετικά Άρθρα
(upd 4) Ακόμα ένα περιστατικό γυναικοκτονίας σημειώθηκε σήμερα Τρίτη (3/8/2021).
Μια 43χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή όταν ο 54χρονος σύζυγος της εισέβαλε στην ταβέρνα του αδελφού της, όπου εργαζόταν, και την πυροβόλησε οκτώ φορές.
Όλα συνέβησαν στη Σωτηρίτσα της Λάρισας, μπροστά σε δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες.
Στην ταβέρνα κλήθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Λάρισας. Το κίνητρο του νέου εγκλήματος δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγος και δράστης έμαθε ότι η γυναίκα του επισκέφθηκε δικηγόρο, όταν πήγε στη Λάρισα για δουλειά, πιθανότατα για να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου.

Η «χαριστική βολή»

«Βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο, δέχθηκε η 43χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Σωτηρίτσα του νόμου Λάρισας», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη από το σημείο του εγκλήματος όπου βρίσκεται.
Όπως τόνισε η κ. Λεοντάρη, η βολή στο κεφάλι της 43χρονης έχει τεράστιο ενδιαφέρον και εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «χαριστική βολη».

ΣΥΡΙΖΑ: Σε πρωτοφανή έξαρση, η έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία

Θεσμικές πρωτοβουλίες από την κυβέρνηση για την καταπολέμηση των περιστατικών οικογενειακής βίας και γυναικοκτονιών ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά και το έγκλημα στη Λάρισα.
«Έβδομη γυναικοκτονία σε επτά μήνες και κυβέρνηση και ΕΛΑΣ συνεχίζουν όχι μόνο να μη λαμβάνουν θεσμικά μέτρα αντιμετώπισης, αλλά να μη μπορούν καν να κατανοήσουν ότι η έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία βρίσκεται σε πρωτοφανή έξαρση, ειδικά μετά τον πολύμηνο εγκλεισμό των πολιτών», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσθέτει ότι «ακόμα περιμένουμε από χθες τον κ. Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει την υφυπουργό του, κ. Συρεγγέλα, που αντί να πάρει θεσμικές πρωτοβουλίες είπε ότι η έξαρση αφορά μόνο σε καταγγελίες και ότι δεν έγινε και τίποτα γιατί στο Μεξικό οι γυναικοκτονίες είναι περισσότερες».

Γεννηματά για γυναικοκτονία στη Λάρισα - Ώρα ο κ. Μητσοτάκης να αναλάβει τις ευθύνες του για δράση

Δήλωση της Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, μετα την δολοφονία γιναίκας στη Λάρισα από τον συζυγό της.
Μετά και την νέα γυναικοκτονία, είναι ώρα ο κ. Μητσοτάκης να αναλάβει τις ευθύνες του για δράση.
Η σύγκριση από κυβερνητικό στέλεχος της χώρας μας με τη Βενεζουέλα, είναι τουλάχιστον άτυχης. Ένα σοβαρό θέμα όπως αυτό, δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με αβάσταχτη ελαφρότητα και ανοησία, αναφέρει η Φώφη Γεννηματα.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης