Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Το bankingnews έφθασε τα 2 εκατ μοναδικούς επισκέπτες

Το bankingnews έφθασε τα 2 εκατ μοναδικούς επισκέπτες
Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το bankingnews και συμβάλλετε στην αύξηση της επισκεψιμότητα μας.

Το bankingnews ως βασικό οικονομικό site - που προσπαθούμε να εξελιχθούμε σε μέσο γενικής ενημέρωσης - έφθασε τους 2 εκατ μοναδικούς επισκέπτες το διάστημα 1ης Ιουλίου του 2021 με 4 Αυγούστου του 2021.
Η στάση του bankingnews που τάχθηκε κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων, η ανάδειξη πλευρών όπως οι παρενέργειες που δεν αναλύονται διεξοδικά, η κάλυψη των πυρκαγιών παρ΄ ότι δεν είμαστε εξειδικευμένο μέσο οι διεισδυτικές αναφορές στις τράπεζες, στις επιχειρήσεις και στην οικονομία… εκτόξευσαν την επισκεψιμότητα του bankingnews.
Να σημειωθεί ότι με όρους παρέμβασης στο χρηματιστήριο, το bankingnews και οι αποκαλύψεις του ενεργοποιούν τις περισσότερες παρεμβάσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς από οποιοδήποτε οικονομικό site της Ελλάδος.
Το bankingnews υποστηρίζει την πολύπλευρη δημοσιογραφία, καλύπτουμε τα πάντα και ψύχραιμα…
Επίσης έχουμε ένα πλεονέκτημα… το οποίο θα κατανοήσουν λίγοι και θα αναλύσουν πολλοί.
Δεν πιστεύουμε στις εξαγορασμένες αγάπες είτε με το δημόσιο από το οποίο δεν εξαρτιόμαστε, είτε από τον ιδιωτικό τομέα με τον οποίο συνεργαζόμαστε.
Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το bankingnews και συμβάλλετε στην αύξηση της επισκεψιμότητα μας.
Το bankingnews έχει μηδενικές οφειλές σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, δεν χρωστάμε ένα ευρώ πουθενά, όλοι οι εργαζόμενοι μας σχεδόν 64 άτομα πληρώνονται με απόλυτη συνέπεια χωρίς ποτέ να έχουν καθυστερήσει να πληρωθούν, με bonus που φθάνουν τους 16 ή 17 μισθούς ετησίως είμαστε υπερήφανοι που ασκούμε το λειτούργημα του δημοσιογράφου.
bankingnnIoyll2021.png

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης