Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καιρός: Προσοχή τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές θα πλήξουν ισχυρές καταιγίδες

Καιρός: Προσοχή τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές θα πλήξουν ισχυρές καταιγίδες
Την ίδια ώρα, βάσει των προγνωστικών στοιχείων, τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της σήμερα αναμένονται τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες στην ηπειρωτική κυρίως χώρα
Το κύμα καύσωνα που έπληξε τη χώρα τις προηγούμενες ημέρες, όχι μόνο αποχωρεί σταδιακά, αλλά δίνει τη θέση του σε τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες σε μεγάλο τμήμα της ηπειρωτικής κυρίως χώρας, σήμερα Πέμπτη (12/08).
Από τις πρώτες άλλωστε ώρες της ημέρας βροχές έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα ανατολικά, ενώ καταιγίδες πλήττουν την Εύβοια.
Ενδεικτικό είναι άλλωστε πως σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών / meteo.gr, από τα μεσάνυχτα έως και τις 09:30 το πρωί, ο μετεωρολογικός σταθμός στην Κύμη Εύβοιας είχε καταγράψει 22 χιλιοστά βροχής.
Την ίδια ώρα, βάσει των προγνωστικών στοιχείων, τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της σήμερα αναμένονται τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες στην ηπειρωτική κυρίως χώρα.
 
Συγκεκριμένα, βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται σε:
 
- περιοχές της Εύβοιας έως το μεσημέρι
 
- περιοχές της ορεινής Αρκαδίας τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες
Αυξημένη τέλος θα πρέπει να είναι η προσοχή, καθώς τις καταιγίδες αναμένεται να συνοδεύσουν κεραυνοί, οι οποίοι προκάλεσαν εξάλλου χθες πέντε πυρκαγιές στη Χαλκιδική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης