Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Οι Taliban δεν είναι μόνο στο Αφγανιστάν – Η περίπτωση Τσιτσιπά και ο επαίσχυντος διαχωρισμός εμβολιασμένων - ανεμβολίαστων

Οι Taliban δεν είναι μόνο στο Αφγανιστάν – Η περίπτωση Τσιτσιπά και ο επαίσχυντος διαχωρισμός εμβολιασμένων - ανεμβολίαστων
Το 2021 ο Τσιτσιπάς με τον οποίο ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης έχει βγάλει πλήθος φωτογραφιών… δήλωσε ότι δεν έχει εμβολιαστεί και ότι δεν θα εμβολιαστεί μόνο εάν γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός.
Σχετικά Άρθρα

Οι Taliban στο Αφγανιστάν, είναι μια τρομοκρατική οργάνωση, ψυχικά διαταραγμένων θρησκευτικά φανατισμένων που προσπαθούν να επιβάλλουν την Σαρία – τον μουσουλμανικό νόμο – στην χειρότερη έκδοση του.
Οι γυναίκες και τα παιδιά τα θύματα αυτής της άρρωστης θρησκοληψίας, όταν κατέλαβαν το Αφγανιστάν πριν 30 χρόνια περίπου επέδειξαν ένα αποτρόπαιο πρόσωπο, κατέστρεψαν όλα τα έργα πολιτισμού στο Αφγανιστάν, υποχρέωσαν τις γυναίκες να βγαίνουν από το σπίτι μόνο συνοδευόμενες, ενώ τα κορίτσια δεν επιτρέπεται να πηγαίνουν στο σχολείο.
Πρακτικές υπανάπτυκτων και αγράμματων, θρησκευτικά φανατισμένων, που δεν σέβονται την ανθρώπινη υπόσταση.
Υπέθαλπαν εγκληματίες τρομοκράτες όπως της Al Qaida και του ISIS και πλήθος άλλων παρακλαδιών τρομοκρατικών οργανώσεων.
Χρησιμοποιούσαν σε όσους επέβαλλαν την θανατική ποινή τον λιθοβολισμό, ειδικά στις γυναίκες ότι πιο μιαρό και αποτρόπαιο.
Αυτούς άφησε ο Biden ο αμερικανός Πρόεδρος που αποδείχθηκε λίγος και ανίκανος.
Ο Biden εκπροσωπεί την Αμερική και η ισχυρότερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο ηττήθηκε από 75.000 αμόρφωτους και φανατικούς Taliban.

Υπάρχουν και Taliban στην Ελλάδα;

Οι Taliban υπό μια μεταφορική έννοια, δεν βρίσκονται μόνο στο Αφγανιστάν αλλά και σε άλλες χώρες.
Όταν ένας πολίτης εκφράζει μια άποψη και αμέσως κάποιοι άλλοι που εμφανίζονται να εκπροσωπούν την ορθή σκέψη και να εκπροσωπούν τους ενάρετους… τον λιθοβολούν λεκτικά… οι άνθρωποι με νοοτροπία Taliban είναι παντού.
Αυτή είναι η περίπτωση στον δυτικό πολιτισμό όπου οι κοινωνίες χωρίστηκαν σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Οι εμβολιασμένοι επειδή υιοθέτησαν τα κυβερνητικά αφηγήματα θεωρούνται οι ορθολογιστές και οι ενάρετοι και οι ανεμβολίαστοι οι ψεκασμένοι.
Ότι έχουν δημοσιοποιηθεί τόσες μελέτες που αποδεικνύουν ότι το τείχος ανοσίας καταρρέει μετά τον αρχικό εμβολιασμό… δεν άγγιξαν τους εμβολιασμένους.
Ότι το Ισραήλ ήρθε να διασύρει όλη αυτή την προπαγάνδα ψεμάτων και επιστημονικών ασυναρτησιών επίσης δεν άγγιξαν τους εμβολιασμένους.
Οτιδήποτε ξεφεύγει από το βασικό αφήγημα, λιθοβολείται λεκτικά, επικρίνεται, αποδοκιμάζεται, αμέσως στοχοποιείται με την ταμπέλα ψεκασμένος.
Οι ανεμβολίαστοι είναι υγιείς άνθρωποι που έχουν αποφασίσει να μην εμβολιαστούν και οι εμβολιασμένοι είναι επίσης υγιείς άνθρωποι που πιστεύουν ότι εμβολιαζόμενοι προστατεύονται.
Οι ανεμβολίαστοι δεν κατηγορούν τους εμβολιασμένους, τους σέβονται για την επιλογή τους.
Αντιθέτως οι εμβολιασμένοι κατηγορούν ψεκασμένους όσους εκφράζουν διαφορετική άποψη.

Η περίπτωση Τσιτσιπά

Ο έλληνας τενίστας Τσιτσιπάς, έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο λόγω των επιτυχιών του στο τένις.
Εσχάτως όμως με μια δήλωση του πυροδότησε του έλληνες Taliban της δήθεν κανονικότητας.
Ανέφερε ότι δεν έχει εμβολιαστεί και δεν θα το πράξει, μόνο εάν καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός.
Η αντίδραση διαφόρων παραγόντων ήταν άμεση.
Πολλοί έσπευσαν να τον αποδοκιμάσουν.
Ο Τσιτσιπάς είχε χρησιμοποιηθεί για να προβάλλει την αναγκαιότητα των περιοριστικών μέτρων το 2020, είχε υπάρξει και διαφημιστικό σποτ.
Το 2021 ο Τσιτσιπάς με τον οποίο ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης έχει βγάλει πλήθος φωτογραφιών… δήλωσε ότι δεν έχει εμβολιαστεί και ότι δεν θα εμβολιαστεί μόνο εάν γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός.
Το κυβερνητικό αφήγημα ήδη έχει κλονιστεί με βάση τα στοιχεία σοκ από το Ισραήλ και όχι μόνο.
Ωστόσο ο δικός τους Τσιτσιπάς, ήρθε να χαλάσει το αφήγημα να πλήξει το σχέδιο και έτσι να ξεγυμνωθεί η προπαγάνδα.
Για τον υποψιασμένο πολίτη, τα στοιχεία σοκ από το Ισραήλ και το πλήθος των μελετών που καταρρίπτουν τους μύθους περί εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων είναι συγκλονιστικά.
Όμως πρόσωπα όπως ο Τσιτσιπάς που είχαν προβληθεί καθολικά από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης συμβόλιζε ένα νέο αθλητή που μπορεί να φθάσει ψηλά.
Αυτός ο νέος αθλητής με τον οποίο πολλοί διαγκωνίζονταν να φωτογραφηθούν με το σχόλιο του έπληξε το αφήγημα εμβολιάσου για να διασωθείς που δεν είναι τίποτε άλλο από μια ανοησία.
Πιστεύουμε όπως και στον Πετρούνια τον χρυσό ολυμπιονίκη και αυτόν θα το σαμποτάρουν από εδώ και πέρα. Μάλλον θα τον εξαφανίσουν τα μέσα ενημέρωσης.

Τσιτσιπάς: «Θα εμβολιαστώ μόνο αν το εμβόλιο γίνει υποχρεωτικό»

Σε μία αποκαλυπτική δήλωσε προχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος παραδέχτηκε ότι δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού και δεν σκοπεύει να το κάνει, παρά μόνο αν αυτό γίνει υποχρεωτικό για τη συμμετοχή του στα κατά τόπους τουρνουά τέννις. 
Συγκεκριμένα, ο 23χρονος Έλληνας τενίστας, που βρίσκεται στην θέση νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, έδωσε συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Western & Southern Open, που γίνεται στο Σινσινάτι των ΗΠΑ, και δήλωσε: 
«Δεν έχω κάνει το εμβόλιο, κανείς δεν το έχει θεωρήσει υποχρεωτικό έως τώρα. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα εμβολιαστώ, αλλά μέχρι να γίνει υποχρεωτικό, δεν πρόκειται να το κάνω».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter εξέφρασε την δυσαρέσκεια του χρησιμοποιώντας μόνο μια λέξη… «Κρίμα!».
Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε συμμετάσχει σε καμπάνια της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της διασποράς του κορωνοϊού το 2020.

 

Και για όσους είναι δύσπιστοι ας δούμε τι συμβαίνει στο Ισραήλ στο πιο εμβολιασμένο κράτος στον κόσμο

Μεγάλη επιδείνωση στο Ισραήλ με 8.646 κρούσματα με Covid 19 – Στις 49 οι κόκκινες πόλεις, στα 525 οι σοβαρά ασθενείς

Δραματική είναι η επιδείνωση στο Ισραήλ, όπου σημειώνεται ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων, 49 πόλεις κηρύχθηκαν κόκκινες ενώ οι βαριά νοσούντες ανέρχονται σε 525.
Με βάση τα επίσημα στοιχεία από το Ισραήλ τα ημερήσια κρούσματα στο πιο εμβολιασμένο κράτος στον κόσμο εκτινάχθηκαν σε 8.646 που αποτελεί υψηλό 6 μηνών.
Πλέον σε διάστημα 28 ημερών πλησιάζουν τα 100.000 ενεργά κρούσματα.
Το εντυπωσιακότερο όλων το 52% των κρουσμάτων είναι εμβολιασμένοι και το 44% ανεμβολίαστοι.
Από τα σοβαρά κρούσματα που αριθμούν 525 το 65% αυτών είναι εμβολιασμένοι και το 33% ανεμβολίαστοι, το 2% είναι μερικώς εμβολιασμένοι.
Καταγράφεται συνεχής επιδείνωση, παρ΄ ότι το Ισραήλ δεν είναι απλά το πιο εμβολιασμένο κράτος στον κόσμο με ποσοστό 86% για ηλικίες από 60 ετών και άνω αλλά έχει πραγματοποιήσει και 1 εκατ 3ης δόσης.

Συνεχής επιδείνωση

Οι ειδήσεις από το Ισραήλ, είναι επιδεινούμενες, η χώρα μετατρέπεται από πράσινο σε πορτοκαλί και κόκκινο.
Υπάρχουν 49 κόκκινες πόλεις, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του υπουργείου Υγείας.
Συνολικά, πάνω από 55.000 άνθρωποι είναι σήμερα άρρωστοι με κορωνοϊό στο Ισραήλ, ενώ θα προσεγγίσει σύντομα ένα εκατομμύριο ανθρώπους που έχουν μολυνθεί από τον ιό από την έναρξη της πανδημίας στις αρχές του 2020.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης