Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο Εξαδάκτυλος απαντά σε Τσιτσιπά για το εμβόλιο: Είναι κρίμα ένας νέος να αναλάβει το ρίσκο της νόσησης

Ο Εξαδάκτυλος απαντά σε Τσιτσιπά για το εμβόλιο: Είναι κρίμα ένας νέος να αναλάβει το ρίσκο της νόσησης
Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου δήλωσε ότι σε όσους νοσούν με κορωνοϊκό δημιουργούνται προβλήματα που τους συνοδεύουν για πολλούς μήνες
Τις δηλώσεις του τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά σχετικά με το εμβόλιο του κορωνοϊού αντικρούει ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.
«Μας στεναχώρησαν οι δηλώσεις του κ. Τσιτσιπά. Kαλύτερα να μην είχε αναφερθεί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ερωτηθείς για τις δηλώσεις του πως δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού και θα το πράξει μόνο εάν ο εμβολιασμός γίνει υποχρεωτικός.
Σχετικά με την σημερινή δήλωση του τενίστα ότι είναι καλό να περάσουμε τον ιό, γιατί θα χτίσουμε ανοσία ο κ. Εξαδάχτυλος είπε ότι δεν είναι καλό διότι ναι μεν οι περισσότεροι νέοι θα έχουν μια ελαφριά νόσηση αλλά θα υπάρξουν άνθρωποι που θα νοσηλευτούν ή νοσήσουν βαριά ή μπορεί να έχουμε και απώλειες.
Παράλληλα, πρόσθεσε πως σε όσους νοσούν με covid δημιουργούνται προβλήματα που τους συνοδεύουν για πολλούς μήνες και ενδεχομένως και στο μέλλον και πως είναι κρίμα ο νέος να πάρει αυτό το ρίσκο.
Υπογράμμισε πως είναι σημαντικό να εμβολιαστούμε σε μεγάλο αριθμό για να σταματήσουμε και τις μεταλλάξεις και σημείωσε πως τα νοσοκομεία γεμίζουν από ανεμβολίαστους που νοσούν βαριά.
Για το άνοιγμα των σχολείων- πανεπιστημίων τόνισε πως όλοι οι ενήλικες, οι οικογένειες των παιδιών καθώς και τα ευπαθή παιδιά θα πρέπει οπωσδήποτε να εμβολιαστούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης