Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νεκρός σε τροχαίο ο ράπερ Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος

Νεκρός σε τροχαίο ο ράπερ Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος
Ο ξαφνικός θάνατος του 46χρονου μουσικού έγινε γνωστός μέσα από τα social media και σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο

Ο ράπερ Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr σκοτώθηκε σε τροχαίο το βράδυ της Κυριακής.
Ο ξαφνικός θάνατος του 46χρονου μουσικού έγινε γνωστός μέσα από τα social media και σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.
Το χιπ χοπ συγκρότημα Razastarr δημιουργήθηκε το 1993 στον Βύρωνα από τους Οδυσσεά-Ανδρέα Τσιαμπόκαλο (Οδυσσέα) και Νικόλα Καρίμαλη (Νικόλας).
Συγκαταλέγεται στην πρώτη γενιά των ελληνικών Hip Hop συγκροτημάτων μαζί με τους FF.C., Active Member, Ημισκούμπρια, Terror X Crew, κ.α. και έχει κυκλοφορήσει 2 LP (Όπως Λιώνει Το Κερί / Τα Πιο όμορφα Όνειρα Είναι Ανώνυμα) και ένα ΕΡ (Το Κελί).
Από το 2000 και μετά, τα 2 μέλη των Razastarr κυκλοφόρησαν προσωπικές δουλειές και συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες. Παράλληλα, συνεργάστηκαν σε συναυλιακό επίπεδο με την παλιά σχολή αλλά και με νέους Hip Hop καλλιτέχνες, Έλληνες και διεθνείς, με όλες τις πιθανές εκδοχές – Guest εμφανίσεις σαν Razastarr αλλά και σόλο σε συναυλίες, φεστιβάλ και άλλες εκδηλώσεις.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης