Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τα τιμωρητικά μέτρα κατά των ανεμβολίαστων είναι ανήθικα και θα απορριφθούν από την ελληνική κοινωνία ως ανεφάρμοστα

Τα τιμωρητικά μέτρα κατά των ανεμβολίαστων είναι ανήθικα και θα απορριφθούν από την ελληνική κοινωνία ως ανεφάρμοστα
Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν, είναι επιστημονικά διάτρητα, όταν έχει αποδειχθεί ότι οι εμβολιασμένοι και μεταδίδουν την νόσο και νοσούν βαριά αλλά και πεθαίνουν.
Σχετικά Άρθρα
Τα τιμωρητικά μέτρα που ανακοινώθηκαν στις 24 Αυγούστου 2021 κατά των ανεμβολίαστων, είναι ανήθικα, προσβάλλουν 3 εκατ πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί, δημιουργούν ξεκάθαρα μια κοινωνία δύο ταχυτήτων… αλλά ως συνήθως τα μέτρα αυτά θα απορριφθούν από την κοινωνία ως ανεφάρμοστα.

Στις 24 Αυγούστου προτάθηκε ένα ιδιότυπο lockdown που θα ξεκινήσει από τις 13 Σεπτεμβρίου του 2021 έως τις 31 Μαρτίου του 2022.
Μεταξύ των μέτρων περιλαμβάνονται δύο tests των 10 ευρώ την εβδομάδα για εργαζόμενους στην εστίαση, στα καφέ, μπαρ και άλλους χώρους.
Είσοδος σε κλειστούς χώρους μόνο στους εμβολιασμένους και μάσκες για όλους σε κλειστούς δημόσιους χώρους.
Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν, είναι επιστημονικά διάτρητα, όταν έχει αποδειχθεί ότι οι εμβολιασμένοι και μεταδίδουν την νόσο και νοσούν βαριά αλλά και πεθαίνουν.
Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν έχουν στόχο την οικονομική εξόντωση όταν επιβάλλουν σε ένα εργαζόμενο των 600 ευρώ να κάνει 8 φορές τον μήνα tests δίνοντας 80 ευρώ μηνιαίως.
Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν στοχεύουν ξεκάθαρα κατά των επαγγελματιών της εστίασης και διασκέδασης καθώς οι μη εμβολιασμένοι είναι κυρίως οι νέοι που είναι και οι τακτικοί πελάτες π.χ. των καφέ.
Η ζημία που θα υποστεί ο ιδιοκτήτης καφέ, η πολιτεία δεν την αναπληρώνει, απλά η πολιτεία λέει στον ιδιοκτήτη θα γίνεις ελεγκτικός μηχανισμός ειδάλλως θα τιμρωηθείς με αυστηρά πρόστιμα.
Αυτά τα μέτρα δεν μπορούν να εφαρμοστούν, θα ξεκινήσουν έλεγχοι τις δύο πρώτες εβδομάδες και μετά όταν η κοινωνία θα τα απορρίψει ως ανεφάρμοστα... θα μονολογούν για το τι πήγε στραβά.
Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν θα έχουν την τύχη των μέτρων που ανακοίνωσε ο Macron στην Γαλλία, απορρίφθηκαν από την Γαλλική κοινωνία.

Στην Ελλάδα το 95% των ασθενών σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας υποστηρίζει το κράτος είναι ανεμβολίαστοι και στο Ισραήλ το 65% των βαριά νοσούντων είναι εμβολιασμένοι.

Εάν λάβουμε υπόψη ότι τα εμβόλια χάνουν την δραστικότητα και αποτελεσματικότητα τους 5-6 μήνες μετά τον αρχικό εμβολιασμό, το πραγματικό ποσοστό εμβολιασμένων και ταυτόχρονα προστατευμένων έστω και πρόσκαιρα είναι κάτω από 38% οπότε ουσιαστικά εκ των πραγμάτων οι ευπαθείς ομάδες θα οδηγηθούν στην 3η δόση.
Ένας εμβολιασμένος π.χ. μετά από 5-6 μήνες αρχίζει και γίνεται ευάλωτος και επικίνδυνος για τους άλλους οπότε θα φθάσουμε στο σημείο οι εμβολιασμένοι να μεταδίδουν μεταξύ τους τον Covid 19 και θα καταρρεύσει ακόμη μια φορά το αφήγημα.

1)Η κοινωνία αντιδρά σε ότι επιχειρούν να τις επιβάλλουν.
Η κυβέρνηση επικοινωνιακά το χειρίστηκε άκρως λανθασμένα, ενώ με στρατηγικές απειλών, προφανώς και η άρνηση θα γίνει ισχυρότερη.
Η επικοινωνιακή διαχείριση είναι επιεικώς τραγική από την κυβέρνηση και φέρει ευθύνη που επιτρέπει στον οποιαδήποτε να βγαίνει να μιλάει για τα εμβόλια ως ειδικός.
Αφού αποδεικνύεται ότι και οι ειδικοί… δεν είναι και τόσο ειδικοί.

2)Οι τακτικές επιβολής, οι υποχρεωτικότητες, τα πιστοποιητικά εμβολίων που δεν εφαρμόζονται και πολλά άλλα όχι μόνο προκάλεσαν αμυντικά αντανακλαστικά στην κοινωνία, αλλά εξόργισαν, προκάλεσαν θυμό που κατέληξε σε άρνηση.
Πολλοί δεν εμβολιάζονται γιατί αντιδρούν στον τρόπο με τον οποίο αντιδρά η κυβέρνηση.

3)Η κοινωνία εξοργίζεται όταν βλέπει όχι επιστήμονες αλλά τηλεμαιντανούς ή τηλεπιστήμονες που απλά κινδυνολογούν χωρίς καμία επιστημονική σοβαρότητα.
Τα περισσότερα από αυτά που έχουν πει είναι όχι φαιδρότητες και ανοησίες, αλλά γελοιοποιούνται και μαζί γελοιοποιούν και το επάγγελμα που ασκούν.
Ποιος από όλους αυτούς ζήτησε μια συγνώμη για τις προβλέψεις που έκανε;

4)Η περίπτωση του Ισραήλ ήρθε να αποδείξει ότι τα πράγματα με τα εμβόλια δεν είναι όπως παρουσιάζονται.
Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων έχει καταρρεύσει.
Η μεταδοτικότητα μετά τον δεύτερο εμβολιασμό υποχωρεί στο 16% μετά από 6 μήνες και η νοσηρότητα στο 39% με 43% με βάση τις μελέτες.
Από τους 667 βαριά ασθενείς το 65% είναι εμβολιασμένοι και αυτό αποδεικνύει ότι εμβολιασμένοι ή ανεμβολίαστοι διατρέχουν τον ίδιο κίνδυνο.

5)Τα CDC τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ αποκάλυψαν με μελέτη τους ότι οι θετικοί εμβολιασμένοι και οι θετικοί σε covid 19 ανεμβολίαστοι έχουν το ίδιο ιικό φορτίο.

6)Η 3η δόση εμβολίων που επίσπευσε το Ισραήλ είναι απόδειξη όλων όσων αναφέρουμε, η 3η δόση ήρθε για να αποτρέψει το πλήρες φιάσκο των εμβολίων, η 3η δόση είναι η απόδειξη ότι οι δύο προηγούμενες δόσεις εμβολίων με την πάροδο του χρόνου χάνουν την δραστικότητα και αποτελεσματικότητα τους.

Η κοινωνία έχει αφυπνιστεί, δεν φοβίζεται και δεν τρομοκρατείται.
Οι διαχωρισμοί εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι ή μέτρα κατά των ανεμβολίαστων απλά προκαλούν είτε χιούμορ, είτε οργή.
Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι το φιάσκο θα συνεχιστεί εάν δεν αλλάξει πολιτική η χώρα και επικοινωνία και ουσία.
Επίσης ένα θέμα που δυστυχώς στην Ελλάδα σκόπιμα υπονομεύεται.
Παρενέργειες και θάνατοι από τα εμβόλια.
Οι περιπτώσεις είναι δεκάδες σε θανάτους και χιλιάδες σε παρενέργειες.
Κάποιοι τα συγκαλύπτουν για να μην χαλάσει το αφήγημα, ανήθικο και ανέντιμο ότι συγκαλύπτονται τέτοια πράγματα.
Ποιος τηλεπιστήμονας μίλησε με σοβαρότητα για τις παρενέργειες και προσπάθησε να εξηγήσει πειστικά τι ακριβώς συμβαίνει;
Κανένας γιατί οι περισσότεροι από αυτούς το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η δημοσιότητα, ασόβαροι και τραγικοί οι περισσότεροι.

E9duN_tX0AQ77dl.jpg

H Κυβέρνηση και η ομάδα Βιοηθικής πριν προτείνει το οτιδήποτε έπρεπε να είχε απαντήσει υπεύθυνα στις εξής ερωτήσεις
Ερώτηση πρώτη

Όταν αποδείχθηκε ότι με τις δύο δόσεις των εμβολίων της Pfizer και Moderna τα οποία αποτελούν την πλειοψηφία των εμβολίων στην Ελλάδα… μετά την πάροδο 4 με 6 μηνών ξεκινάει βίαιη μείωση της αποτελεσματικότητας τους, προσεγγίζοντας το 39% με 44% με βάση μελέτες και για μετάδοση στο 16%... τα πιστοποιητικά εμβολίων και οι διαχωρισμοί εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων τι νόημα έχουν;

Ερώτηση δεύτερη

Όπως αποκάλυψαν τα CDC τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης των Νοσημάτων στις ΗΠΑ όσοι είναι εμβολιασμένοι να νοσήσουν και όσοι είναι ανεμβολίαστοι και επίσης νοσήσουν φέρουν παραπλήσιο ιικό φορτίο.
Αυτό σημαίνει ότι είτε είσαι εμβολιασμένος, είτε όχι μπορείς να νοσήσεις και να μεταδώσεις, οπότε τα πιστοποιητικά εμβολίων και οι διαχωρισμοί εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων τι νόημα έχουν;

Ερώτηση τρίτη

Το bankingnews ήταν από τα πρώτα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα που ανέδειξε την περίπτωση του Ισραήλ.
Τι έχει συμβεί στο Ισραήλ;
Είναι το πλέον εμβολιασμένο κράτος διεθνώς με τα ποσοστά να φθάνουν στο 86% σε ηλικίες άνω των 60 ετών και ταυτόχρονα έχει εμβολιάσει 1,37 εκατ με 3η δόση εμβολίου.
Η ερώτηση είναι η εξής.
Σε σύνολο 664 σοβαρά νοσούντων στο Ισραήλ, το 63,3% είναι εμβολιασμένοι.
Αφού και οι εμβολιασμένοι νοσούν όπως αποδεικνύει το Ισραήλ γιατί ξεθωριάζει η αποτελεσματικότητα των εμβολίων τα πιστοποιητικά εμβολίων και οι διαχωρισμοί εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων τι νόημα έχουν;

Ερώτηση τέταρτη

Μόνο το γεγονός ότι το Ισραήλ, επίσπευσε την 3η δόση εμβολίων αποτελεί απόλυτη απόδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τα εμβόλια.
Όλοι έχουν αναγνωρίσει ότι ξεθωριάζει, δραματικά μειώνεται η αποτελεσματικότητα των εμβολίων.
Υπό ένα τέτοιο σκηνικό όπου οι δύο δόσεις ξεθωριάζουν και θα χρειαστεί και 3η δόση εμβολίων τα πιστοποιητικά εμβολίων και οι διαχωρισμοί εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων τι νόημα έχουν;

Ερώτηση πέμπτη

Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ποια θα είναι η διάρκεια της αποτελεσματικότητας της 3η δόσης των εμβολίων.
Το Ισραήλ εικάζει ότι μπορεί να κρατήσει 10-12 μήνες αλλά, όπως λένε οι ισραηλινοί επιστήμονες, αυτό αποτελεί εικασία.
Πάντως αναγνωρίζουν ότι θα χρειαστεί και 4η δόση.
Ένας Σουηδός επιστήμονας, έχει αναφέρει ότι μπορεί να χρειαστούν έως 6 δόσεις μέχρι να χτιστεί ένα πιο σταθερό τείχος ανοσίας.
Όταν υπάρχει τέτοιας κλίμακας αβεβαιότητα τα πιστοποιητικά εμβολίων και οι διαχωρισμοί εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων τι νόημα έχουν;

Ερώτηση έκτη

Μέχρι τώρα στα μικρά παιδιά δεν υπάρχουν αξιόπιστες μελέτες που να δείχνουν ότι η σχέση κινδύνου – οφέλους από τα εμβόλια είναι ξεκάθαρα υπέρ του οφέλους.
Η ερώτηση είναι η εξής, εξετάζεται και ο εμβολιασμός μικρών παιδιών, ποιος θα πάρει το ρίσκο εάν υπάρξουν περιπτώσεις θανάτων παιδιών;
Όταν υπάρχει τέτοιας κλίμακας αβεβαιότητα τα πιστοποιητικά εμβολίων και οι διαχωρισμοί εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων τι νόημα έχουν;

Ερώτηση έβδομη

Το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων με τα εμβόλια (VAERS) είναι ένα σύστημα παθητικής παρακολούθησης που έχει πρόσβαση το κοινό και ανήκει στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ή CDC των ΗΠΑ.
Από τις 6 Αυγούστου, υπήρξαν 571.830 αναφορές στις ΗΠΑ αλλά και μη εγχώριες για ανεπιθύμητες παρενέργειες μετά τη λήψη εμβολίων COVID-19 έως τις 30 Ιουλίου.
Αυτό περιλαμβάνει 4.371 αναφορές μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας, 5.590 αναφορές καρδιακών προσβολών και 12.791 θανάτους.
Μπορεί να μας πει κάποιος στην Ελλάδα, πόσοι είναι οι θάνατοι από εμβόλιο;
Καταγράφονται καθημερινά – με ερωτηματικά για την αξιοπιστία - οι θάνατοι από covid 19.
Γιατί δεν υπάρχει καταγραφή θανάτων και άλλων σοβαρών παρενεργειών από τα εμβόλια στην Ελλάδα;
Όταν υπάρχει τέτοιας κλίμακας αβεβαιότητα τα πιστοποιητικά εμβολίων και οι διαχωρισμοί εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων τι νόημα έχουν;

Ερώτηση όγδοη

Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι τα εμβόλια σώζουν ζωές και ότι οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν.
Πέραν από ψευδές και ανυπόστατο – βλέπε Ισραήλ – εμπεριέχει κινδυνολογία και τρομολαγνεία.
Οι θάνατοι σήμερα στο Ισραήλ είναι σχεδόν 75% εμβολιασμένοι και 25% ανεμβολίαστοι.
Αυτή η πικρή αλήθεια μπορεί να εξηγηθεί;
Όταν υπάρχει τέτοιας κλίμακας αβεβαιότητα τα πιστοποιητικά εμβολίων και οι διαχωρισμοί εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων τι νόημα έχουν;

Ερώτηση ένατη

Προκαλεί η στάση ορισμένων που ενώ δεν είναι επιστήμονες η άποψη τους προβάλλεται.
Εάν είσαι τραγουδιστής και ταχθείς υπέρ των εμβολίων η άποψη σου θεωρείται ορθολογική.
Εάν είσαι τραγουδιστής και ταχθείς κατά των εμβολίων είσαι ψεκασμένος.
Εάν είσαι ιερέας και ταχθείς υπέρ των εμβολίων λέγοντας εμβόλιο ή θάνατος, η άποψη σου θα επικοινωθεί από τα μέσα ενημέρωσης.
Εάν είσαι ιατρός που εκφράζεις μια διαφορετική άποψη, σε κατακρίνουν, σου αμφισβητούν την επιστημονική σου γνώση και σε απομπεύουν.
Όταν υπάρχει τέτοιας κλίμακας προκατάληψη, είναι εύλογη η αντίδραση.
Όταν υπάρχει τέτοιας κλίμακας διαχωρισμοί τα πιστοποιητικά εμβολίων και οι διαχωρισμοί εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων τι νόημα έχουν;

Ερώτηση δέκατη

Πιστεύει κανείς ότι επιχειρώντας να επιβάλλουν υποχρεωτικότητες ή να επιβάλλουν μέτρα που περιθωριοποιούν τους ανεμβολίαστους, θα επιτευχθεί ο στόχος;
Προφανώς και όχι.
Στην Αυστραλία ίσως στην πλέον αποτυχημένη χώρα στην διαχείριση του covid 19 με σχεδόν 200 συνεχείς ημέρες lockdowns… η αντίδραση ήταν βίαιη.
Στις 21 Αυγούστου 2021 ξέσπασαν βίαιες διαδηλώσεις, μεγάλης κλίμακας, ενώ στην Γαλλία συγκεντρώθηκαν πάνω από 280.000 άνθρωποι σε διάφορες διαδηλώσεις που υπήρξαν.
Πρόσφατα υπήρξαν διαδηλώσεις και στην Ελλάδα κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων.

Ερώτηση ενδέκατη – bonus –

Γιατί τα CDC στις ΗΠΑ σε μελέτη τους ανέφεραν ότι οι μάσκες προσώπου στα σχολεία δεν έχει στατιστικά σημαντικό όφελος;
Άλλος ένας μύθος καταρρίφθηκε.

Συμπέρασμα

Η άποψη μας ξεκάθαρη καμία υποχρεωτικότητα και κανένας διαχωρισμός της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Κάθε άνθρωπος ελεύθερα θα πρέπει να αποφασίσει εάν θέλει ή δεν θέλει να εμβολιαστεί.
Ναι στον εμβολιασμό αλλά όχι στην υποχρεωτικότητα και στην διαίρεση της κοινωνίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης