Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η κυβέρνηση να ενώσει τους έλληνες, δεν αποδίδει ο διχασμός – Σταθεροποίηση ασθενών στο Ισραήλ, παρά τα ρεκόρ κρουσμάτων

Η κυβέρνηση να ενώσει τους έλληνες, δεν αποδίδει ο διχασμός – Σταθεροποίηση ασθενών στο Ισραήλ, παρά τα ρεκόρ κρουσμάτων
Δεν προσφέρει σωστές υπηρεσίες στην κοινωνία η κυβέρνηση, όταν γνωρίζει ότι δεν θα εφαρμοστούν τα μέτρα γιατί είναι παράλογα.
Σχετικά Άρθρα

Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αλλάξει στρατηγική, η τακτική κλιμάκωσης, απειλών, διαχωρισμού, δήθεν προνομίων στους εμβολιασμένους και τιμωρητικά μέτρα στους ανεμβολίαστους είναι συνταγή του λάθους.
Φθάσαμε στο σημείο, όλοι να φορούν μάσκες σε εσωτερικούς χώρους εμβολιασμένοι και μη και γενικώς ο διαχωρισμός της κοινωνίας να πλήττει καίρια τους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης και των καφέ – μπαρ.
Η κυβέρνηση στην προσπάθεια της να συγκεντρώσει έσοδα από τον τουρισμό άφησε το υγειονομικό σκέλος ξέφραγο αμπέλι και ξαφνικά αποφασίζει να στοχοποιήσει τους ανεμβολίαστους επιβάλλοντας άκρως επιβαρυντικά μέτρα για ορισμένες κατηγορίες πελατών και ειδικά νέων με κόστος 80 ευρώ ή 8 tests από 10 ευρώ τον μήνα.

Δεν προσφέρει σωστές υπηρεσίες στην κοινωνία η κυβέρνηση, όταν γνωρίζει ότι δεν θα εφαρμοστούν τα μέτρα γιατί είναι παράλογα.

+Οι εμβολιασμένοι και οι ανεμβολίαστοι που είναι θετικοί έχουν το ίδιο ιικο φορτίο κοινώς είναι στην ίδια κατηγορία.

+Οι εμβολιασμένοι νόσησαν περισσότερο στο Ισραήλ από ότι οι ανεμβολίαστοι.
Για εβδομάδες το 65% των βαριά νοσούντων ήταν εμβολιασμένοι.

+Το σκηνικό επιδεινώθηκε για τους εμβολιασμένους με την μετάλλαξη Delta αλλά σταθεροποιήθηκε με την 3η δόση εμβολίων.

+Τα εμβόλια παρέχουν προστασία αλλά ξεθωριάζει το τείχος ανοσίας, μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις καταρρέει, με όρους μετάδοσης στο 16%

+Η Ισπανία και ο Ισημερινός είναι δύο χώρες όπου τα ανώτατα δικαστήρια τους απέρριψαν τα πιστοποιητικά εμβολίων και την υποχρεωτικότητα των εμβολίων.

+Στο Ισραήλ μετά την δραματική επιδείνωση βλέπουμε έκρηξη κρουσμάτων 8.000 με 10.000 απόρροια των tests που γίνονται στα παιδιά αλλά σταθεροποίηση των βαριά νοσούντων.
Το στοιχείο αυτό δεν αποδεικνύει ότι τα παιδιά που νοσούν δεν κινδυνεύουν να νοσήσουν βαριά.

+O FDA o Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων αναγνώρισε στην επίσημη ανακοίνωση του ότι όντως υπάρχει ζήτημα μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας με τα εμβόλια ενώ εγείρονται ζητήματα και για τις εγκύους και απαιτούνται περισσότερες έρευνες και μελέτες.

Υπό αυτό το πρίσμα η ελληνική κυβέρνηση λανθασμένα στοχοποιεί τους ανεμβολίαστους.
Διαιρεί αχρείαστα την κοινωνία, πλημμυρίζει με τοξίνη μια κοινωνία που δεινοπάθησε με τα αποτυχημένα lockdowns 1, 2 και 3, με τις μάσκες και άλλα συναφή μέτρα.
Η κοινωνία απαιτεί από την κυβέρνηση πρωτοβουλίες ενότητας και όχι διαίρεσης.

Τι συμβαίνει τώρα στο Ισραήλ;

Περίπου 8.800 νέα κρούσματα του νέου κορωνοϊού αναφέρθηκαν στο Ισραήλ την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021, με 680 ασθενείς σε σοβαρή κατάσταση.
Τις τελευταίες 3 ημέρες τα κρούσματα covid 19 κινούνται στο Ισραήλ μεταξύ 8.800 και 10.031.

Περίπου το 6,57% των tests βρέθηκαν θετικά.
Από τους μολυσμένους, 186 ήταν διασωληνωμένοι.
Ο αριθμός των νεκρών ανήλθε στους 6.909.
Περίπου 1.772.367 Ισραηλινοί είχαν λάβει την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό.
Η εντυπωσιακή αύξηση των κρουσμάτων χωρίς αύξηση των βαριά νοσούντων που έχουν σταθεροποιηθεί πέριξ των 680 αποδίδεται ότι γίνονται tests στα παιδιά πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς και τα παιδιά φέρουν τον covid 19 σε υψηλό ποσοστό αλλά χωρίς να νοσούν.
Τα ποσοστά αυτών που είναι ασυμπτωματικοί σε συμπτώματα covid 19 παρ΄ ότι θετικοί είναι εντυπωσιακά συντριπτικά.
Η αιτία είναι παιδιά και τα παιδιά φαίνεται ότι έχουν καλύτερη ανοσολογική απόκριση.
Το έχουν αποδείξει και έρευνες και μελέτες με βασική 3 βρετανικών πανεπιστημίων που κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι νέοι και τα παιδιά έχουν ποσοστό θνητότητας 0,00025%....δηλαδή το 99,99975% των νέων και παιδιών δεν κινδυνεύουν, το ποσοστό είναι συντριπτικό….

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης