Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παγώνη: Πολύ δύσκολα τα πράγματα με την πανδημία από Σεπτέμβριο – Να πάνε όλοι να εμβολιαστούν

Παγώνη: Πολύ δύσκολα τα πράγματα με την πανδημία από Σεπτέμβριο – Να πάνε όλοι να εμβολιαστούν
Η μετάλλαξη Delta είναι πολύ επιθετική και επικίνδυνη υποστηρίζει η κα.Παγώνη
Σχετικά Άρθρα

Έκκληση στους πολίτες να σπεύσουν να εμβολιαστούν καθώς η μετάλλαξη Delta είναι ιδιαίτερα επιθετική και επικίνδυνη απηύθυνε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Αθήνας – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, η οποία εκτίμησε ότι τα πράγματα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα από Σεπτέμβριο – Οκτώβριο.
«Να πάνε όλοι να εμβολιαστούν γιατί η μετάλλαξη Δέλτα είναι τόσο επιθετική και επικίνδυνη, που τα πράγματα από Σεπτέμβριο και Οκτώβριο θα είναι πολύ δύσκολα.
Νομίζαμε ότι θα αντιμετωπίζαμε όπως τις υπόλοιπες.
Κανένας μας δεν το περίμενε ότι θα είναι τόσο επιθετική η Δέλτα.
Έρχονται ολόκληρες οικογένειες στα νοσοκομεία» είπε μιλώντας στο Mega η κα.Παγώνη.
Όπως είπε, 13 μωρά νοσηλεύονται με κορωνοϊό, κάτι που συνιστά δείγμα της επιθετικότητας της μετάλλαξης.
Παράλληλα, η κ. Παγώνη ανέφερε ότι δεν υπάρχει ακόμα πρόταση για άρση της άδειας εξάσκησης επαγγέλματος από τους γιατρούς που είναι κατά του εμβολιασμού.

Εμβολιασμένο το 94,75% των γιατρών

Αναφορικά με την τρίτη δόση του εμβολίου, η κα.Παγώνη είπε πως σε λίγες μέρες η Επιτροπή Εμβολιασμών θα αποφανθεί τι μέλλει γενέσθαι και ποιες άλλες ομάδες θα την κάνουν εκτός από τις ευπαθείς ομάδες
«Οι συνδικαλιστές ήταν οι πρώτοι και έκαναν και ημερίδα για τους εμβολιασμούς των νοσοκομειακών γιατρών, με επιστολές προς όλα τα νοσοκομεία και προσωπικές επαφές.
Πιστεύουμε στην καθολικότητα του εμβολιασμού, που μέσα συμπεριλαμβάνει την προσωπική υποχρέωση του καθενός που δουλεύει στα νοσοκομεία, να πάει να εμβολιαστεί» είπε η κα.Παγώνη, αναφέροντας πως έως τώρα το 94,75% αυτών είναι εμβολιασμένο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης