Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μεγάλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας αντιεμβολιαστών με επεισόδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Έγιναν 42 προσαγωγές

Μεγάλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας αντιεμβολιαστών με επεισόδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Έγιναν 42 προσαγωγές
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο Σύνταγμα - Κλειστός ο σταθμός του Μετρό Συντάγματος
Σχετικά Άρθρα
Σε 42 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία κατά τα επεισόδια που ξέσπασαν λίγο μετά τις 20:00 στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, αλλά και στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη, όπου αντιεμβολιαστές συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα Σαββάτου 29 Αυγούστου διαδηλώνοντας εναντίον του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, των μέτρων της κυβέρνησης και του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν μερίδα των συγκεντρωμένων πέταξαν φωτοβολίδες και πέτρες στις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκονταν μπροστά στη Βουλή και επιτηρούσαν την κατάσταση.
Οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά και κρότου-λάμψης, ρίψεις δακρυγόνων, ενώ επιστρατεύτηκε και η αύρα, το ειδικό όχημα της αστυνομίας, που ρίχνει νερό προκειμένου να διαλύσει τη συγκέντρωση.
Στη συνέχεια, τα επεισόδια μεταφέρθηκαν στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν τους συγκεντρωμένους προς την πλατεία Μοναστηρακίου.
Epeisodia.jpg

Σε 42 προσαγωγές, συνολικά, προχώρησε απόψε η αστυνομία για τα επεισόδια που έγιναν κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στην πλατεία Συντάγματος.

epeisodia2.jpg

Όλοι οι προσαχθέντες έχουν οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

1_3.webp
Στο συλλαλητήριο κάλεσε η κίνηση «Ελεύθεροι Ξανά» που έχει συγκροτήσει ο γιατρός Φαίδων Βόβολης.
επεισόδια3.jpg
Με ελληνικές σημαίες και πανό στα χέρια, οι διαδηλωτές στο Σύνταγμα φώναζαν συνθήματα κατά του εμβολίου και των μέτρων που θέσπισε η κυβέρνηση, χωρίς να τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις.
3_2.webp
4_1.webp
επιεσοδια4.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης