Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παράταση του λαϊκού προσκυνήματος για τον Μίκη Θεοδωράκη

Παράταση του λαϊκού προσκυνήματος για τον Μίκη Θεοδωράκη
Η τελετή αποχαιρετισμού θα γίνει την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, στις 15:00, από την Μητρόπολη Αθηνών. Στις 9/9 στις 1:00, στην εκκλησία του Γαλατά Χανίων, θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία και θα ακολουθήσει η ταφή του.

Το λαϊκό προσκύνημα για τον Μίκη Θεοδωράκη, το οποίο ξεκίνησε σήμερα 6/9 στη Μητρόπολη Αθηνών θα παραταθεί για μία ώρα, λόγω της καθυστέρησης της έναρξης, δηλαδή έως τις 20:00, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το ΚΚΕ.
Το λαϊκό προσκύνημα θα συνεχιστεί την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 ως τις 19:00, και την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 ως τις 14:00 το μεσημέρι.
Η τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη θα γίνει την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, στις 15:00, από την Μητρόπολη Αθηνών.
Για τον εκλιπόντα θα μιλήσουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Ο Μίκης Θεοδωράκης είχε ζητήσει, με την πολιτική διαθήκη του, να γίνει σεβαστή η ιδεολογία του και οι αγώνες του για την ενότητα των Ελλήνων.
Στη συνέχεια η σορός του Μίκη Θεοδωράκη θα μεταφερθεί, με πλοίο στα Χανιά.
Την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, στις 1:00, στην εκκλησία του Γαλατά Χανίων, θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία και θα ακολουθήσει η ταφή του στο κοιμητήριο του χωριού, σύμφωνα με την τελευταία του επιθυμία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης