Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δάνης Κατρανίδης: Η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του

Δάνης Κατρανίδης: Η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του
Σε εγχείρηση για αφαίρεση κήλης υποβλήθηκε ο Δάνης Κατρανίδης

Σε εγχείρηση για αφαίρεση κήλης υποβλήθηκε ο Δάνης Κατρανίδης και στην παρούσα φάση βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσίασε ο ΑΝΤ1.
Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι ο ηθοποιός δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, από τον ΑΝΤ1 επικοινώνησαν με τον Δάνη Κατρανίδη.
Όπως διευκρινίστηκε στο ρεπορτάζ, ο ηθοποιός δεν είχε ενημερωθεί για όσα λέγονται και γράφονται και διαβεβαίωσε ότι δεν ισχύει το ότι δίνει μάχη για τη ζωή του.
Πράγματι πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του, καθώς εισήχθη στο νοσοκομείο και έκανε αφαίρεση κήλης, ωστόσο, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.
Ο ίδιος δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ότι “προσπαθώ με χιούμορ να διαχειριστώ αυτά που λέγονται. Αλλά σε περιπτώσεις σαν κι αυτές, ακόμη και το χιούμορ έχει τα όριά του”.

Η περιπέτεια υγείας

Όπως έγραψε η Espresso, ο Δάνης Κατρανίδης πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια υγείας και αντιμετωπίζει τις δύσκολες στιγμές με δύναμη ψυχής, έχοντας κοντά του τους δικούς του ανθρώπους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Πληροφορίες της εφημερίδας ανέφεραν ότι αν και η υγεία του ηθοποιού “έχει επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο, βγήκε από το νοσοκομείο και βρίσκεται στο σπίτι του, σε ένα περιβάλλον που, παρότι δεν θα έχει την φροντίδα των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, αποπνέει ζεστασιά, κάτι που έχει ανάγκη ο ηθοποιός, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.
Έχοντας δίπλα του φύλακες άγγελους τους δικούς του, ο Δάνης Κατρανίδης εξακολουθεί και δίνει με αξιοπρέπεια την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του, θέλοντας να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα και να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια”.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης