Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σπαραγμός στο τελευταίο «αντίο» στον 16χρονο: Παρασκευή έκανε το εμβόλιο - Δευτέρα πέθανε, λέει ο αδελφός του

Σπαραγμός στο τελευταίο «αντίο» στον 16χρονο: Παρασκευή έκανε το εμβόλιο - Δευτέρα πέθανε, λέει ο αδελφός του
Το παιδί πέθανε την Δευτέρα το πρωί, με την είδηση του θανάτου του να σκορπά θλίψη σε όλη την Ελλάδα, αλλά και προβληματισμό

Το τελευταίο «αντίο» στον 16χρονο που πέθανε τη Δευτέρα είπαν συγγενείς και φίλοι του στην εκκλησία του χωριού Μαντέικα Αρκαδίας.

Το παιδί πέθανε την Δευτέρα το πρωί, με την είδηση του θανάτου του να σκορπά θλίψη σε όλη την Ελλάδα, αλλά και προβληματισμό, καθώς δύο μέρες πριν είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου για τον COVID.Συγχωριανοί και ο αδελφός του άτυχου Ηλία, μίλησαν σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό  για τον χαρακτήρα του παιδιού, τονίζοντας ότι ήταν απόλυτα υγιές και δραστήριο, ενώ όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που θα αποσαφηνίσουν την αιτία του θανάτου καθώς ο 16χρονος, είχε κάνει, όπως προαναφέρθηκε, το εμβόλιο.

Ο αδερφός του αφήνει αιχμές για το πόρισμα και λέει πως ο αδερφός του ήταν γεροδεμένος και φουλ υγιής, περιγράφοντας τις τελευταίες του στιγμές!«Έκανε το εμβόλιο την Παρασκευή και βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του την Δευτέρα το πρωί», λέει χαρακτηριστικά. 

Ο άτυχος νεαρός προερχόταν από μια πολυμελή, φτωχή οικογένεια που ασχολείται με την κτηνοτροφία στο μικρό χωριό της ορεινής Αρκαδίας.
Η οικογένεια αποτελείται από τρία κορίτσια και δύο αγόρια.
Το ένα παιδί της οικογένειας μένει και εργάζεται εκτός του χωριού ενώ τα υπόλοιπα έμεναν μαζί με τους γονείς.
Ο άτυχος 15χρονος, βοηθούσε στις αγροτικές δουλειές ενώ οι χωριανοί τον χαρακτήριζαν ως ”λιοντάρι” εννοώντας ότι ήταν δραστήριος και υγιής.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης