Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πάτρα: Σε ΜΕΘ ένας εξάχρονος που τραυματίστηκε παρακολουθώντας αγώνες κάρτ - Σε εξέλιξη έρευνες της Αστυνομίας

Πάτρα: Σε ΜΕΘ ένας εξάχρονος που τραυματίστηκε παρακολουθώντας αγώνες κάρτ - Σε εξέλιξη έρευνες της Αστυνομίας
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον τραυματισμό του 6χρονου

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παίδων και εφήβων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας 6χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής 19/9 τη στιγμή που παρακολουθούσε αγώνες κάρτ.
Στη ΜΕΘ , σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραμείνει ο ανήλικος, ο οποίος υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία εγκεφάλου, για τουλάχιστον 24 ώρες.

Έρευνες της αστυνομίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον τραυματισμό του ανήλικου και μάλιστα, διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτοκίνητο που συμμετείχε σε αγώνες καρτ χτύπησε το παιδί.
Ήδη, οι υπεύθυνοι της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων έχουν οδηγηθεί στο Β΄ αστυνομικό τμήμα της Πάτρας, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας υπηρεσίας.

Το περιστατικό

Ο 6χρονος, σύμφωνα με την αστυνομία, παρακολουθούσε τους αγώνες πίσω από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα μαζί με συγγενικό του πρόσωπο.
Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, αυτοκίνητο που συμμετείχε σε αγώνες καρτ χτύπησε το παιδί, το οποίο αρχικά διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο παίδων της Πάτρας, όπου εκεί οι γιατροί το διασωλήνωσαν και στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ παίδων και εφήβων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης