Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ostrava Open: «Λύγισε» η Σάκκαρη κόντρα στην Κονταβέιτ!

Ostrava Open: «Λύγισε» η Σάκκαρη κόντρα στην Κονταβέιτ!

Η Εσθονή και Νο30 του κόσμου, Ανέτ Κόνταβεϊτ λύγισε την Μαρία Σάκκαρη στον τελικό της Οστράβα επικρατώντας με 6-2, 7-5 μετά από 95 λεπτά φτάνοντας στον 3ο τίτλο της καριέρας της

Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Ανέτ Κονταβέιτ, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 (2-6, 5-7). Η Εσθονή ήταν καλύτερη στο πρώτο σετ, με την Ελληνίδα τενίστρια να παλεύει για το δεύτερο όμως να λυγίζει λίγο πριν το τέλος.

1ο σετ

Τέσσερα σερβίς όλα στο forehand της Μαρίας ήταν η επιλογή της Κονταβέιτ στο πρώτο service game της, ενώ στο δεύτερο η Σάκκαρη έδειξε ότι και σήμερα το σερβίς της είναι σε εξαιρετική κατάσταση παίρνοντας δύο άσους. Την ίδια ώρα όμως η Ελληνίδα στους πόντους κράτησε πάνω από δύο χτυπήματα δείχνοντας ότι θέλει να πιέσει κάνοντας λάθη.

Η Κονταβέιτ προσπάθησε να πιέσει την Σάκκαρη και να τελειώσει γρήγορα τους πόντους δείχνοντας στην αρχή του αγώνα πως δε ήθελε να μπει σε μεγάλα ράλι. Αυτό ήταν ένα ρίσκο που βγήκε στην αθλήτρια από την Εσθονία.

Η Σάκκαρη ουσιαστικά δεν βρήκε σχεδόν κανένα πρώτο σερβίς σε αυτό το game και η Εσθονή το εκμεταλλεύτηκε φτάνοντας στο πρώτο break στο ματς.

Διαβάστε περισσότερα στο BNSports

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης