Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σοβαρές παρενέργειες με καρδιακό πρόβλημα και αιμάτωμα στο μάτι από εμβόλιο της Moderna

Σοβαρές παρενέργειες με καρδιακό πρόβλημα και αιμάτωμα στο μάτι από εμβόλιο της Moderna

Στην Ελλάδα με βάση υποεκτιμημένα στοιχεία οι δηλωμένες παρενέργειες από τα εμβόλια ξεπερνούν τις 4.000

Σοβαρότατες παρενέργειες προκάλεσε εμβόλιο της Moderna σε άνδρα ηλικίας 55 ετών, ο οποίος αμέσως μετά τον εμβολιασμό του αντιμετώπισε καταιγίδα παρενεργειών που τον υποχρέωσαν να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Τα στοιχεία του παθόντος είναι στη διάθεση του bankingnews.gr.
Οι βασικές παρενέργειες που εμφάνισε μετά τον εμβολιασμό του με Moderna είναι (και λέμε είναι γιατί ακόμη υφίστανται οι παρενέργειες):
1)Αυξημένη αρτηριακή πίεση στα επίπεδα του 18 με 19
2)Έντονους πόνους στο στήθος όπου τον οδήγησαν στο νοσοκομείο
3)Έντονη κοιλιακή δυσφορία με πολλούς εμετούς
4)Αιμάτωμα στο δεξί μάτι
5)Έντονες ημικρανίες
Ο μεσήλικας άνδρας που εμβολιάστηκε με εμβόλιο της Moderna είχε προγραμματίσει τον εμβολιασμό του στις 24 Σεπτεμβρίου 2021 και λίγες ώρες μετά εμφάνισε τις συνήθεις παρενέργειες, που ήταν κυρίως πυρετός, αλλά τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν.
Ο εμβολιασμένος υποχρεώθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου να μεταβεί στο νοσοκομείο, ενώ ο Γολγοθάς συνεχίζεται, καθώς οι πόνοι στην καρδιά και το πρόβλημα στο μάτι παραμένουν έως και σήμερα 27 Σπετεμβρίου 2021.
Στην Ελλάδα με βάση υποεκτιμημένα στοιχεία οι δηλωμένες παρενέργειες από τα εμβόλια ξεπερνούν τις 4.000 και οι θάνατοι που άμεσα ή έμμεσα αποδίδονται στο εμβόλιο ξεπερνούν τους 100.
Από τη μία πλευρά οι υγειονομικές αρχές και κυβερνήσεις προτρέπουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν για να προστατευτούν από τον Covid, αλλά όπως αποδεικνύεται εμφανίζονται και σοβαρές παρενέργειες και το ερώτημα είναι ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη για τα σοβαρά προβλήματα του 55χρονου που βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο;
Τι θα πει η επιστήμη στον άνθρωπο αυτόν ο οποίος περνά μια τεράστια περιπέτεια με τον εμβολιασμό και σε περίπτωση που του αφήσουν μόνιμες βλάβες;

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης