Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στο μικροσκόπιο ιστοσελίδες των αρνητών – «Κατεβαίνουν» προφίλ στα social media και blog

Στο μικροσκόπιο ιστοσελίδες των αρνητών – «Κατεβαίνουν» προφίλ στα social media και blog
Ιστοσελίδα με μεγάλη επισκεψιμότητα έχει δημιουργήσει ακόμη και τιμοκατάλογο ψευδών νομικών συμβουλών

Στο στόχαστρο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και της Εισαγγελίας μπαίνουν η μία μετά την άλλη οι ιστοσελίδες των αντιεμβολιαστών με αρκετές, μάλιστα, να έχουν “κατέβει”.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα blog με 370.000 επισκέψεις που παρείχε έτοιμη τη φόρμα μήνυσης κατά εκπαιδευτικών και “κατέβηκε”.
Και δεν είναι το μόνο. Ιστοσελίδα με μεγάλη επισκεψιμότητα έχει δημιουργήσει ακόμη και τιμοκατάλογο ψευδών νομικών συμβουλών.
Όπως αναφέρουν στο έγγραφο 14 σελίδων, εάν τους υποχρεώσουν σε χρήση μάσκας ή να κάνουν το εμβόλιο, η χρηματική ποινή αγγίζει μέχρι τα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σύμφωνα με τους ίδιους κινδυνεύουν να βρεθούν στη φυλακή 25 χρόνια.
Πρόκειται, μάλιστα, για το έγγραφο που κρατούσε στα χέρια του ο πατέρας-αρνητής που ζητούσε 2,7 εκατομμύρια από τη διευθύντρια του σχολείου και τελικά καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή.
Σε άλλο σημείο ισχυρίζονται πως εάν εργαζόμενος τεθεί σε αναστολή επειδή δεν έχει εμβολιαστεί ή υποβληθεί σε διαγνωστικό έλεγχο, το πρόστιμο είναι 50.000 ευρώ την ημέρα, με την ποινή να ξεκινά από τους 18 μήνες και να φτάνει έως τα 25 χρόνια.
Και το τελευταίο χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από παθολόγο που είναι γνωστή αντιεμβολίστρια στα social media.
«Ζητάτε εγγράφως ότι θα σας απολύσουν γι’ αυτό το λόγο οπότε μετά πάτε με το χαρτί αυτό στην επιθεώρηση εργασίας και ζείτε τα επόμενα 25 χρόνια άνεργοι. Φυτεύοντας μαρούλια. Παρακαλώ να επικοινωνήσουν όλοι οι υγειονομικοί στο mail μου», παρουσιάζεται να λέει σε βίντεο.

Και αυτά την ώρα που το Facebook έχει «κατεβάσει» τη σελίδα της μετά τα όσα δηλώνει πως «σας απολύει επειδή δεν βάζετε χλωρίνη στο σώμα μας. Δηλητήριο, ακουαφόρτε. Nα το δηλώσει ο εργοδότης σας ότι δεν σας δίνει άδεια επειδή δεν έχετε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας».
Την ώρα μάλιστα που ο ΕΟΔΥ δίνει καθημερινά τον ακριβή αριθμό των ανεμβολίαστων στις ΜΕΘ, ο οποίος κάθε φορά υπερβαίνει το 90%, η «παθολόγος των αρνητών» δημοσιεύει δικά της στατιστικά αγνώστου προελεύσεως: «Έχω και φωτογραφίες και ντοκουμέντα και τα πάντα το 100% των καρδιοπαθών που πεθαίνουν στις ΜΕΘ είναι εμβολιασμένοι».

Η διαδιακτυακή εκπομπή των αντιεμβολιαστών και ο δικηγόρος που ζητεί ετήσια συνδρομή

Ταυτόχρονα, περισσότερες από 7.000 προβολές έχει διαδικτυακή εκπομπή, όπου αντιεμβολιαστές παραδέχονται πως γίνονται εικονικά self test μαθητών.
Μάλιστα, μητέρα σε παρέμβασή της υποστηρίζει πως «για αυτούς που πιστεύουν ότι είναι «οκ» να πετάνε το τεστάκι και να γράφουν ένα αρνητικό για να πηγαίνουν τα παιδιά στο σχολείο, πρέπει να ξέρουν ότι έχουν αρχίσει και παίρνουν παιδιά από σχολεία.

Γύρω στις 8 μας παίρνει το παιδί και μας λέει ότι μας πηγαίνουν για τεστ γιατί κάποιο παιδί νόσησε. Χωρίς να ενημερώσουν κανέναν μας. Εγώ βέβαια απευθύνθηκα σε γνωστό δικηγόρο».

Και ποιος είναι αυτός ο δικηγόρος; Δεν είναι άλλος απ’ αυτόν που αναλαμβάνει τη νομική εκπροσώπηση των αρνητών και ζητεί πλέον συνδρομή στα βίντεο που ανεβάζει.
«Ζητώ συνδρομή για να βλέπουν τα βίντεο που αναρτώ. Ποιο είναι το πρόβλημά σας; Κοινωνικό αγαθό είναι τα βίντεό μου; Νερό είναι ή ρεύμα και σας κάνει τόση εντύπωση;», αναφέρει.
Έτσι αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αυριανή μέρα, όπου η ΕΛ.ΑΣ. θα ανακοινώσει το πόρισμα της, με τον φάκελο να έχει, ήδη, διαβιβαστεί από σήμερα στον Εισαγγελέα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης