Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καπραβέλος (νοσ. Παπανικολάου): Θα περιορίσουμε τα χειρουργεία - Το νοσοκομείο «γονάτισε» το Σαββατοκύριακο

Καπραβέλος (νοσ. Παπανικολάου): Θα περιορίσουμε τα χειρουργεία - Το νοσοκομείο «γονάτισε» το Σαββατοκύριακο
Ο κ. Καπραβέλος δήλωσε ότι η σημερινή εφημερία έκλεισε με έναν διασωληνωμένο ασθενή στα χειρουργεία που δεν μπορεί να απορροφήσει το νοσοκομείο
Σχετικά Άρθρα

Τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας περιέγραψε ο διευθυντής στη Β' ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, Νίκος Καπραβέλος.
«Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το νοσοκομείο "γονάτισε"», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, ενώ σημείωσε ότι αναγκάστηκαν να μεταφέρουν δια σωληνωμένους ασθενείς σε νοσοκομεία στην Καβάλα και τις Σέρρες, ενώ η σημερινή εφημερία έκλεισε με έναν διασωληνωμένο ασθενή στα χειρουργεία που δεν μπορεί να απορροφήσει το νοσοκομείο.
Μάλιστα, ο κ Καπραβέλος δήλωσε ότι το μεσημέρι θα διεξαχθεί σύσκεψη στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνει ένας σχεδιασμός για το πως θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν οι ασθενείς. Όπως δήλωσε όμως, προκειμένου να ανταπεξέλθει το νοσοκομείο θα πρέπει να αλλάξει το πλάνο και να περιοριστούν οι δραστηριότητες άλλων ειδικοτήτων όπως τα χειρουργεία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις του κ. Καπραβέλου έγινε λίγες ώρες αφού ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, ανακοίνωσε ότι οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου αλλά και οι εορτασμοί στη Θεσσαλονίκη για τον Άγιο Δημήτριο θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης