Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ξεσπά η Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Είμαι πολύ θυμωμένη - Δεν ξέρω αν θα πάω στο μνημόσυνο του πατέρα μου»

Ξεσπά η Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Είμαι πολύ θυμωμένη - Δεν ξέρω αν θα πάω στο μνημόσυνο του πατέρα μου»
Θυμωμένη και πικραμένη είναι η Μαργαρίτα Θεοδωράκη με όσα έχουν γίνει μετά τον θάνατο του πατέρα της
Θυμωμένη και πικραμένη είναι η Μαργαρίτα Θεοδωράκη με όσα έχουν γίνει μετά τον θάνατο του πατέρα της, ενώ δηλώνει ότι δεν μπορεί να πάει στο μνημόσυνό του.
Ως γνωστόν, στις 9 Οκτωβρίου θα γίνει το 40ημερο μνημόσυνο του Μίκη Θεοδωράκη στον τόπο καταγωγής του και της τελευταίας κατοικίας του, στον Γαλατά Χανίων.
Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη για την παρουσίαση του βιβλίου της με τίτλο «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού», όπου ανέφερε ότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να παρευρεθεί στο μνημόσυνο του πατέρα της.
«Δεν μπορώ να πάω στον τάφο του. Και δεν ξέρω εάν θα πάω το Σάββατο στο μνημόσυνο. Δεν νομίζω ότι θα πάω. Πώς θα πάω; Δεν έχω οικονομική δυνατότητα να πάω», δήλωσε σύμφωνα με το reportal.gr.
Πρόσθεσε ακόμη: «Εν πάση περιπτώσει, δεν έχω καταλάβει πώς πεθαίνει ένας πατέρας. Το κατάλαβα μόλις τον είδα το πρωί που πέθανε. Εκεί το κατάλαβα μέχρι που τον πήρανε στο ψυγείο στο Α’ νεκροταφείο και έζησα όλο αυτό το δράμα που ζει κάθε κόρη και κάθε γιος. Μετά, τον πήρανε, άρχισαν τα δικαστήρια και σαν να είναι κάτι ξένο».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης