Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Δεν παίρνω τίποτα πίσω» λέει ο YouTuber αντιεμβολιαστής αστυνομικός που τέθηκε σε διαθεσιμότητα

«Δεν παίρνω τίποτα πίσω» λέει ο YouTuber αντιεμβολιαστής αστυνομικός που τέθηκε σε διαθεσιμότητα
Ο ειδικός φρουρός «Τηλέμαχος Μπόσιος» που το πραγματικό του όνομα είναι Γιώργος Βραχνής ξεκινώντας την κουβέντα αναφέρεται στη διαθεσιμότητα του υποστηρίζοντας πως «είμαι μια χαρά»

Ο «Τηλέμαχος» του YouTube, ο αντιεμβολιαστής αστυνομικός που σήμερα, με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, τέθηκε, σε διαθεσιμότητα, μίλησε για την απόφαση της φυσικής ηγεσίας, τα εμβόλια, τη συνέχεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Ο ειδικός φρουρός «Τηλέμαχος Μπόσιος» που το πραγματικό του όνομα είναι Γιώργος Βραχνής ξεκινώντας την κουβέντα αναφέρεται στη διαθεσιμότητα του υποστηρίζοντας πως «είμαι μια χαρά. Άλλωστε και στα βίντεο μου λέω ότι πρώτα πάει η ελευθερία, η ιδεολογία, η δημοκρατία και μετά πάει η δουλειά. Και να χάσω μια δουλειά, θα βρω μια άλλη. Δεν είναι ότι δεν αγαπάω την Αστυνομία. Άλλωστε έδωσα 23.000 ευρώ για να φτιάξω το καλύτερο περιπολικό στην Ελλάδα. Οπότε δεν είναι ότι το έβλεπα τελείως βιοποριστικά ή ότι δεν αγαπάω την Αστυνομία αλλά όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων και δεν μετανιώνω για τίποτα από ο,τι έχω κάνει και από ότι έχω πει. Είμαι ένας απλός αστυνομικός που δουλεύει στο Μενίδι. Και όταν δουλεύεις στο Μενίδι και δεν ζητάς να πας κάπου βυσματικά παρολο που μπορείς, τότε είσαι μάχιμος. Και συλλήψεις θα κάνεις πολλές και κλεμμένα αυτοκίνητα θα βρεις και θα κάνεις και πολλούς εχθρούς. Όμως όλα αυτά είναι επιλογές μου.

Είναι ιδεολογικό το ζήτημα. Στη δουλειά μου δεν θέλω να με λυπούνται. Θέλω να είμαι υπερήφανος για αυτό που κάνω και να είμαι υπερήφανος για αυτά που λέω. Και δεν παίρνω κάτι πίσω από αυτά που έχω πει και δεν πρόκειται να πάρω κάτι πίσω εκτός και αν μάθω κάποιες νέες πληροφορίες οι οποίες δεν υπήρχαν μέχρι τότε και βγάζουν καλύτερο λογικό συμπέρασμα».

Στην ερώτηση για το εάν παίρνει κάτι πίσω απάντησε:

«Τίποτα δεν παίρνω πίσω».

«Τηλέμαχος» και αντιεμβολιαστική προπαγάνδα

Η συζήτηση στρέφεται στην αντιεμβολιαστική του προπαγάνδα με τον ίδιο να δηλώνει πως «δεν είμαι αντιεμβολιαστής. Είμαι εναντίον της υποχρεωτικότητας. Δεν με ενοχλούν τα εμβόλια. Ας έχουν μέσα και κροκόδειλους και γοργόνες. Δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην το επιβάλλουν. Η κοπέλα μου είναι νοσηλεύτρια στο Σωτηρία. Δεν έκανε το εμβόλιο και την πέταξαν έξω. Ήταν μέσα στις ΜΕΘ και έχει αντισώματα. Και την πέταξαν έξω. Αυτό με ενοχλεί» είπε ο ίδιος μιλώντας στο protothema.gr.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης