Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παγώνη: Κάθε ημέρα έχουμε ένα πούλμαν με νεκρούς λόγω covid

Παγώνη: Κάθε ημέρα έχουμε ένα πούλμαν με νεκρούς λόγω covid
Σε 15 ημέρες θα δούμε τις συνέπειες από το άνοιγμα για τους πλήρως εμβολιασμένους
Σχετικά Άρθρα

Την εκτίμηση πως σε 15 ημέρες θα δούμε τις συνέπειες από το πλήρες άνοιγμα της οικονομίας και της κοινωνίας στους πλήρως εμβολιασμένους διατύπωσε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, η οποία δεν έκρυψε τις επιφυλάξεις της για την άρση των περιορισμών.
«Χρειάζονται πάρα πολλοί έλεγχοι για να είμαστε ήσυχοι και ασφαλείς.
Μακάρι να είχαν κάνει όλοι την τρίτη δόση», τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ η κα.Παγώνη, η οποία υποστήριξε ότι πρέπει όλοι να προβληματιστούμε για το χαμηλό ποσοστό των εμβολιασμένων, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «ένα πούλμαν θανάτων έχουμε κάθε μέρα, δεν είναι αστείο».
Αναφερόμενη στις παρελάσεις, είπε πως θα πρέπει να γίνει μόνο στρατιωτική σε κόκκινες περιοχές και όχι μαθητική και όλοι να την παρακολουθήσουν από την τηλεόραση.
Ειδικά για τη Θεσσαλονίκη έκρουσε καμπανάκι κινδύνου καθώς η διαφορά των κρουσμάτων κορωνοϊού είναι πολύ κοντά στον αριθμό της Αθήνας.

Οι αρνητές

Για αυτό κάλεσε τον κόσμο να εμβολιαστεί ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα που σε ορισμένες περιοχές η εμβολιαστική κάλυψη είναι κάτω του 50%, αν και σημείωσε πως οι «αρνητές» δεν υπάρχει περίπτωση να εμβολιαστούν.
«Δεν ασχολούμαστε μαζί τους.
Ασχολούμαστε με αυτούς που φοβούνται», τόνισε η κα.Παγώνη, η οποία απηύθυνε έκκληση σε όσους δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί να μην φοβηθούν τις επιπλοκές και να σκεφτούν τι επιπλοκές προκαλεί η ίδια η νόσος.
Θύμισε ότι οι εμβολιασμένοι ακόμη και εάν είναι συμπτωματικοί ή νοσήσουν, απλά θα εμφανίσουν ελαφρά συμπτώματα, τονίζοντας ότι είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να εισαχθεί κάποιος εμβολιασμένος σε μονάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης